Şimdi Ara

Hemşirelik mi Polislik mi? (Erkek için) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.277
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben polislik derdim. Hemşire olursan insanların senle dalga geçmesini seyredebilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kırıkkale7171

quote:

Orijinalden alıntı: ponstaneforte

Osmanlı torunu olmayanlar ya yahudilerdir yada ingilizlerdir. Bizim kıblemiz Kabedir anıtkabir değil, bizim meydanımız mekkedir taksim değil. Peygambere inancımız saygımız sevgimiz vardır, padişahlarımıza sevgimiz saygımız vardır, ataya saygımız vardır. Eğer birisi polise taş atıyorsa o hukuksal olarak teröristtir veya kamu malına zarar veriyorsa yine teröristtir. Eşşek laftan anlamazsa kötek vurulur ondan muhakkak anlar. Bazı insanlar sokakları boş görünce kendilerine ait sandılar halbuki 1m kişi ayaklanıyorsa 75m kişide ayaklanmıyodur ayık olsun o insanlar pardon teröristler çünkü taksimi harabeye çevirdiler. Bu vatan ayağında çaputla şehit olan atalarımız sayesinde kurtarıldı. Bu vatanı Fatih Kanuni Mete bize emanet etti buna karşı çıkanların sonu kötü olmuştur Türklerin en savunmasız olduğu zamanda bile bu böyle olmuştur ki karşılarında güçsüz hasta Türkiye yok. Nasıl Türkler yok diye çinliler varsa nasıl Türkler yok diye Filistine girmiş İsrail varsa işte bunlar gibi Türkler yok diye sokaklara dökülmüş ingiliz torunları vardır. Unutmayın bizim dedelerimizle onların dedeleri düşmandı. Bir tarafta Allah diyen yiğitler diğer tarafta vatan hainleri. Allah gazamızı mubarek eylesin ben böyle bir ülkenin polisiyim! Allah kıblemizi Kabe eylesin inşallah!

yav he he.
    fazla önemsemeyin şu trollü.
    sen ancak klavyeden delikanlılık yaparsın.kırıkkaleye yada ankarada karanfil sokağa,yuksele,sakarya taraflarına bi gel bakalım..senın bu siyasi söylmlerini bi tarafına montalayayım..
    inşallah geçemezsin mülakatı.gerçi mulakata girebilmek ıcın 250 puan almak lazım ama sende o beyın nerde :)) birde hemşirelik diyoo :)) hemşirelik için gerekli puanı sen rüyanda görursün KOÇ :))
    klavye delikanlısı seni :))

cevap vermeyecektim ama trolün kim olduğunu göstermem lazımdı. böyle adres vermeler flnca yere gel demeler ergenlerin işi onlara hakaret olmasın çoğu onuda yapmıyor. montalayayım fln çirkince söylemler altta kalmışlığın ezilmişliğin göstergesi. 250 puan muan mülakatı geçemezsin. hiç çalışmadan 270 aldım ygs 1-2 den. mülakatı da geçtim ayrıca nkü hemşirelik okuyorum kardeşim 330la geçenyıl yerleştim. Daha da cevap bekleme benden :)

• quote:

Orijinalden alıntı: MortalGreenBlue

quote:

Osmanlı torunu olmayanlar ya yahudilerdir yada ingilizlerdir. Bizim kıblemiz Kabedir anıtkabir değil, bizim meydanımız mekkedir taksim değil. Peygambere inancımız saygımız sevgimiz vardır, padişahlarımıza sevgimiz saygımız vardır, ataya saygımız vardır. Eğer birisi polise taş atıyorsa o hukuksal olarak teröristtir veya kamu malına zarar veriyorsa yine teröristtir. Eşşek laftan anlamazsa kötek vurulur ondan muhakkak anlar. Bazı insanlar sokakları boş görünce kendilerine ait sandılar halbuki 1m kişi ayaklanıyorsa 75m kişide ayaklanmıyodur ayık olsun o insanlar pardon teröristler çünkü taksimi harabeye çevirdiler. Bu vatan ayağında çaputla şehit olan atalarımız sayesinde kurtarıldı. Bu vatanı Fatih Kanuni Mete bize emanet etti buna karşı çıkanların sonu kötü olmuştur Türklerin en savunmasız olduğu zamanda bile bu böyle olmuştur ki karşılarında güçsüz hasta Türkiye yok. Nasıl Türkler yok diye çinliler varsa nasıl Türkler yok diye Filistine girmiş İsrail varsa işte bunlar gibi Türkler yok diye sokaklara dökülmüş ingiliz torunları vardır. Unutmayın bizim dedelerimizle onların dedeleri düşmandı. Bir tarafta Allah diyen yiğitler diğer tarafta vatan hainleri. Allah gazamızı mubarek eylesin ben böyle bir ülkenin polisiyim! Allah kıblemizi Kabe eylesin inşallah!

Konuyu buraya getirmek, saptırmak; yaşadığı ülkenin tarihini, ilkelerini bilmemek ve önemsememek ...
    Tebrik ederim lütfen devam edin biz size engel olmayalım.

adamlar bana polis olacağım için şerefsiz muamelesi gösterirken sen neredeydin? yk gidermişim adam öldürürmüşüm hesap vermezmişim. Ben Allaha hesap veririm yaptıklarımdan ötürü. Bazıları ütopyalarındaki kuralsız hayata göre yorum yapıyor bilmiyolar ki gerçek hayatın kuralları var toplum içinde yaşamanın kuralları var kuralları gördüklerinde ya ayaklanıyorlar yada ortalığı yıkıyolar. Peki benim senin malını dağıtan adam kime hesap verecek adaş? Hesap vereceği bi Allahı olsa bunları yaparmıydı? ben yine siyasetçi olurum bunları yazdığım için siz küfredin hak arayansınız siz? unutmasın kimse ben bu devletin polisi olacam yeri geldiğinde sizde polis çağıracaksınız belki ben gelecem o günde siyaset yapıp beni kovmazsınız umarım olay yerinden olan size olur mantıklı konuşun klavye delikanlılığını ben yapmıyorum bu arada. Konuyuda bu hale o insanlar getirdi niye görmüyosun yok ülkemi satarmışım fln coplarmışım milleti :D

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kırıkkale7171

quote:

yav he he.
    fazla önemsemeyin şu trollü.
    sen ancak klavyeden delikanlılık yaparsın.kırıkkaleye yada ankarada karanfil sokağa,yuksele,sakarya taraflarına bi gel bakalım..senın bu siyasi söylmlerini bi tarafına montalayayım..
    inşallah geçemezsin mülakatı.gerçi mulakata girebilmek ıcın 250 puan almak lazım ama sende o beyın nerde :)) birde hemşirelik diyoo :)) hemşirelik için gerekli puanı sen rüyanda görursün KOÇ :))
    klavye delikanlısı seni :))

cevap vermeyecektim ama trolün kim olduğunu göstermem lazımdı. böyle adres vermeler flnca yere gel demeler ergenlerin işi onlara hakaret olmasın çoğu onuda yapmıyor. montalayayım fln çirkince söylemler altta kalmışlığın ezilmişliğin göstergesi. 250 puan muan mülakatı geçemezsin. hiç çalışmadan 270 aldım ygs 1-2 den. mülakatı da geçtim ayrıca nkü hemşirelik okuyorum kardeşim 330la geçenyıl yerleştim. Daha da cevap bekleme benden :)

şizofren ruh hastası.hemşirelik kazanmışta ,okuyormuşta .. kimi kandırıyosun la sen ?? sen giderken biz dönuyorduk evlat..

• umarım hemşire olmuşsundur
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.