Lütfen ilanı önce dikkatlice okuyalım. Bir proje için notebook alacağım. İlanı açmaktaki maksadım bedavaya almak değil, ihtiyacım olan aleti gerektiği kadar para harcayarak almaktır. Piyasadaki cihazların sıfır ve 2. el fiyatlarını yakından takip ediyorum, benim için en hesaplısı neyse o cihazı alacağım;
-Herhangi bir markanın herhangi bir modeli; -Ekran kartı marka/modeli farketmeksizin HDMI çıkışlı olması, -İşlemci marka modeli farketmeksizin 64bit olması, -Ram kapasitesi farketmez, -Hdd kapasitesi farketmez, -Hiç bir fiziksel darbe izi, kırık,çıkık, ezik, çatlak olmayan, -Hiç bir tamir yada upgrade için garanti bandı sökülmüş, yada vidaları açılmış olmaması, -Ekran inçi farketmez, -İstanbul içi avrupa yakasında, cihazı test etmek, benchmarklarını yapmak için bahanesiz en az 2 saat vakti olan, -Şehir dışından satmak isteyen varsa Sahibinden.com gibi sitelerden GET açıp, cihazın 1 günlük test süresini ve ardından ödeme onayını bekleyebilecek, -Türkçe konuşma, anlama, yazma ve üslup konusundan problemleri olmayan, arkadaşlardan tekliflerini bekliyorum. Bu başlığı tam okumadan, lazım olan özellikler dışında mesaj atan arkadaşlara cevap yazmaklada vakit kaybedemeyeceğimi önden beyan eder, herkese sevgiler saygılar dilerim. Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
Ilanima bakabilirsiniz. Kutusunda oldugu icin bir teknomarkette deneyip o sekilde karar verebilirsiniz.
Sifir urun icin fiyati makul sanirim.
Günaydın, vakit ayırıp cevap yazdığınız için teşekkürler. Sattığınız cihaz iyi güzel hoş, lakin 400-500 tl ye alınabilecek bir alette benim işimi görecektir.
HDMI isteyince genelde fiyat biraz artıyor ya o bakımdan yazmıştım. İyi günler dilerim.
Burda bir açıklama yapmak gerekiyor sanırım, Çünkü 2900 usd'lik bilgisayarını teklif eden var. Bilgisayarın basit bir cihaz olması, Official 64-bit W7 kurulacağı için 64 bit işlemcili olması kafi. Şu anda 450 tlye Acer 5920 ile temastayız.