Şimdi Ara

Hem Tv Hem de Monitor Olarak Kullanabileceğim LCD Önerisi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
2.837
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • olsun hocam gene de yardımcı oldunuz teşkkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: HoXLeY

olsun hocam gene de yardımcı oldunuz teşkkürler

Rica ederim.Ürünü aldıktan sonra fikirlerini paylaşıran sevinirim.Almadan öncede yeni bişeyler öğrenirsen paylaşabilirsin : )
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonjustice

quote:

olsun hocam gene de yardımcı oldunuz teşkkürler

Rica ederim.Ürünü aldıktan sonra fikirlerini paylaşıran sevinirim.Almadan öncede yeni bişeyler öğrenirsen paylaşabilirsin : )

Hocam şuan alacak gibi görünmüyorum ne yazık ki birşey diyemeyeceğim Temmuz'da görüşürüz ancak çok isterseniz

• Geçen topkapı vatana uğradım.Lg ile samsung modellerini yanyana gördüm nativehd yayında samsung model çok daha canlı renklere sahipti.
  • Lg 22'' Full Hd Lcd Televizyon M2262D-PC

Bu model için Hepsiburada.com'da yorum yazan bir arkadaş, bu ürünün PC de HDMI desteği olmadığını yazmış. Yani HDMI ile PC'ye bağladığınızda gerçek HD görüntü elde edilmiyormuş. Bu konuda fikri olan var mı? Bu modeli kullanan arkadaşlardan cevap bekliyorum.

Üründe 2 HDMI var. Eğer birisini PC 'de kullanamayacaksam ne anlamı var?

22" ile 24" arası 2 HDMI girişi olan hem monitor hem TV özellikli bir model arıyorum. HDMI girişler ile aynı anda hem notebook'a hem de HD uydu receiver a bağlamak mümkün olur mu? Model tavsiye edecek arkadaşlar bu konuda da bilgi verebilirse sevinirim.

Bu ürünü hem Dreambox'a hem PC'ye bağlayan arkadaşlar görüş bildirebilir mi?

Notebook : Acer Aspire Timeline 1810T

Şimdiden teşekkürler...

edit: notebookta dvi çıkışı yok
    ekran kartı: Intel GMA 4500MHD Up to 1695 MB DVMT

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sear -- 3 Ekim 2010; 0:43:03 >

• Hocam bu konu benim için de çok önemli, kirlilik yapmak istemediğim için yeni başlık açmıyorum, 23-26" klasmanında monitör ve lcd tv olarak kaliteli görüntü verebilen mümkünse bütçeyi çok aşmayan bir ürün almak istiyorum. Şu ana kadar lg ve samsung un 22" modellerine denk geldim ama son kullanıcı olarak test eden arkadaşlar var ise özellikle 23-24" model tavsiyelerini bekliyorum.
  • Bende LG M2794 var, 2 PC'ye HDMI ve DVI ile bağlı aynı kalitede görüntü ve HDMI'dan da ses alıyorum. ATI'lerde overscan sorunu nedeni ile ekrana ilk başta tam oturmuyor ama overscan %0 olunca sorun kalmıyor. Bir de monitörün menüsünde HDMI girişini PC olarak işaretlemek gerekiyor.

Bu iki ayar sonrasında HDMI ile PC hiç sorunsuz bağlanabiliyor. Kısacası laptopa bağlarken hiçbir sorun yaşamamanız gerekir. Ekran kartınız Intel olduğuna göre overscan ayarı gerekeceğini de sanmıyorum.
  • Samsung Xl2370hd veya Samsung P2470HD arasında kaldım biri 24inç LCD biri 23inç LED scart girişleri var uydu receverimizi scart ile bağlayıp dijital SD yayın alabilirmiyiz bu monitör televizyonlardan ? DVB-T çıkışı direk teledünyayı destekliyor galiba fakat dijital uydu ile kullanabilirmiyim ?

• quote:

Orijinalden alıntı: SHaMaRa

Samsung Xl2370hd veya Samsung P2470HD arasında kaldım biri 24inç LCD biri 23inç LED scart girişleri var uydu receverimizi scart ile bağlayıp dijital SD yayın alabilirmiyiz bu monitör televizyonlardan ? DVB-T çıkışı direk teledünyayı destekliyor galiba fakat dijital uydu ile kullanabilirmiyim ?

Fiyatlarını bilemiyorum. LEDleri ben beğenmiyorum. 23-24" Tvnin küçük olduğunu düşünüyorum. Eğer TV ise bunlar scart girişleri vardır. DVB-T türkiyede işe yaramaz dikital karasal antendir. Teledünya için DVB-C lazım. Ama receiver alıp bağlayabilirsiniz, uyduda da aynı şekilde. Kablo TV ya da antenden yayın alabilirsiniz. Benim kullandığım bu segmentte tek alet LG M2794D idi. Sadece onu tvsiye edebilirim. Ötekiler hakkında bir bilgim yok maalesef.

Türkiye'de bir şey alınırken modellerinizi seçin ve yatın. Bir kampanya beklemeniz gerekiyor. Yoksa direkt beğenip alınca çok kaybediyorsunuz.

• cevaplarınız için teşekkürler cihazların ikisi de dvb-c ve dvb-t yi destekliyor ayrıyetten scart girişleride var kolaylıkla uyduya bağlayabilirim demektir xbox 360 için de kullanıcam evet lg nin o modelini biliyorum Türkiye' deyken taksitle uygun fiyata alabiliyordum. şuan Polonyadayım ve fiyatlar uygun gerçekten 24"lcd 500lira ya geliyor 23"led 650 lira civarına ki tax free alıp alamıyacağımı daha bilmiyorum alırsam cok daha ucuza gelicek

24 ekran ile 23 arası fark yanyanayken ayırt edilebiliyor fakat onun haricinde led ekran için 24 yerine 23 ekran alınır mı ona da karar veremiyorum
  • LG W2486L aldım
  • quote:

LG W2486L aldım

Hocam aldınız güzel bizide aydınlatsanız
  • quote:

Orijinalden alıntı: yakup_unsal

quote:

LG W2486L aldım

Hocam aldınız güzel bizide aydınlatsanız

Üründe iki tane HDMI 1 Tane DSUB 1 Tane de DVI-D Çıkışı var.
    1 Tane de kulaklık grişii.
    Driverı ile çeşitli görüntü profilleri var , cihazdaki panel dokunmadik denecek kadar hassas olmasa da en azından büyük bir zahmet kurtarıyor bizi.

İki tane eksi tarafı var bence.Biri ayaklığının montaj sonrası hareket etemez hala gelmesi yani 360 derece döndümek için komple çevirmeniz gerekiyor
    Diğeri de ürünün bataryası.cihazın arkasına saklayabiliyorsunuz ancak.

Şu da SpeedStep'in inceleme videosu

http://www.donanimhaber.com/televizyonlar/videolari/lg-w2486l.htm

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.