Şimdi Ara

Hem ocak kısmı Hemde fırın kısmı Doğalgazla Çalışan Fırın Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
46.350
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar anneme hediye olarak bir fırın almak istiyorum. ama alt kısmı yani fırın kısmı elektrikle değil doğalgazla çalşan bir model arıyorum. biraz araştırdım sanırım beko nun böyle bir modeli var ancak ben farklı bir marka almak istiyorum. bu tip fırın üreten bildiğiniz başka marka fırın varmı ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ocak ve Fırın Kısımları Doğalgazlı Çalışan Fırın Var mı?

Ev tipi fırınlar arasında hem ocak hem de fırın kısımları doğalgazla çalışan modeller bulunmaktadır. Bu fırınlar, doğalgazın sağladığı uygun maliyetli ve verimli enerjiyle çalışır.

Doğalgazla çalışan fırınlar, elektrikli fırınlara göre daha ekonomik bir seçenek sunar. Ayrıca, doğalgaz daha hızlı ısındığı için pişirme süreleri kısalır ve enerji tasarrufu sağlanır.

Piyasada ankastre ve bağımsız olmak üzere iki tür doğalgazlı fırın mevcuttur. Ankastre fırınlar, mutfak dolaplarına yerleştirilirken, bağımsız fırınlar tezgah üzerinde serbestçe konumlandırılabilir.

Doğalgazlı fırın satın almadan önce, mevcut doğalgaz bağlantınızı ve fırının gaz tüketimini kontrol etmeniz önemlidir. Ayrıca, fırının boyutunu, özelliklerini ve güvenlik önlemlerini ihtiyaçlarınıza uygun olarak değerlendirmelisiniz.

Günümüzde birçok üretici, farklı boyutlarda ve özelliklerde doğalgazlı ev tipi fırınlar sunmaktadır. Bu fırınlar, gelişmiş pişirme özellikleri, kolay temizlik seçenekleri ve şık tasarımlarıyla mutfaklarınıza hem işlevsellik hem de estetik katar.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • arkadaşım fırın konusunda piyasadaki en gelişmiş marka areçliktir arçeliğin üsütüne fırın üreten ben daha görmedim dediğin şey hangi marklarda var bilmiyorum ama arçelikte dolasıyla bekoda varsa helal osun çünkü öyle bir fırın yapmak kolay değil.
  • quote:

Orjinalden alıntı: acr

arkadaşım fırın konusunda piyasadaki en gelişmiş marka areçliktir arçeliğin üsütüne fırın üreten ben daha görmedim dediğin şey hangi marklarda var bilmiyorum ama arçelikte dolasıyla bekoda varsa helal osun çünkü öyle bir fırın yapmak kolay değil.

Nasıl yani üretilmesi zor dediğiniz fırınlar 20 yıl önce yaygındı artık kalmadı ama halen Arçelik ve Beko tarafından üretiliyor.Yani eski bir teknoloji ama avrupa halen kullanıyor.Ben pek tavsiye etmem benim annemlerin evlenirken aldığı Auer marka 5 göz gazlı ocaklı ve gazlı fırınlı modeli vardı,fırını tutuşturmak çok zordu güm diye patlama sesi yapardı yanarken.Elektrikli daha güvenli ve sağlıklı.Şimdiki A sınıfı fırınlar da az yakıyor zaten.Bir saat yansa 15 ykr'dan az yakıyor.Bence değmez çünkü piyasadaki gazlı fırınlar en adi ve ucuz modeller.Halen düğmeden ateşlemeli değil çakmaklı.

• doğalgazlı fırın arıyorum pişirme kısmı onerı beklıyorum
  • Bu tip firin var. Gefest marka ve beyaz rusya mali. Halen rus ulkelerinde mevcuttur. Ben cok kullanani gordum ve gayet kolay ve kullanisli hatta tehlikeside yok. 1 tane alip turkiyeye goturmek istiyorum. Fakat fiyati 400$ civarinda

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.