Şimdi Ara

Hem iş Hem de Oyun Bilgisayarı İçin Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2. nesil ryzen bir sistem kurmaya karar verdim. Aklımdaki parçalar aşağıdakiler gibi. Parçalar için şu daha doğru tercih olur dediklerinizi yazabilirsiniz.

Amd Ryzen 2700x
    Gigabyte X470 AORUS Ultra Gaming AMD X470
    Gskill 16Gb (2x8GB) Trident Z DDR4 3200Mhz Cl14
    Gigabyte GeForce GTX 1080 Ti Aorus
    Seagate Barracuda 1TB 7200 RPM
    Samsung 970 PRO 512GB M.2 SSD
    Corsair RM750x 750W Güç Kaynağı
    Corsair Crystal 570x Kasa
    Corsair Hydro Serisi H115i Pro Sıvı Soğutucu
    Cooler Master VGA Vertical Card Holder

Sistem vertical olacak. Şimdiden teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 8sret -- 29 Temmuz 2018; 14:30:29 >

• amacınız f/p toplamak değil sanırım o kasayı aldığınıza göre. işlemci bence düşük kalmış. şu daha iyi

ekran kartı da bu on numara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi torkema61 -- 29 Temmuz 2018; 20:6:51 >

• torkema61 kullanıcısına yanıt
    Tesla 1 tane yetmez kanka sli yapalım ne dersin ?
  • 8sret 8 kullanıcısına yanıt
    Maksat sli yapılması. 1 adet paylaştığıma bakma sen anlamışsın zaten

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: torkema61

Maksat sli yapılması. 1 adet paylaştığıma bakma sen anlamışsın zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence sistem iyi kasa tercihini kullanıcıya bırakırım genelde.yalnız güç kaynağında çift cpu güç girişi var mı bulamadım.
  • ONY86 kullanıcısına yanıt
    Dostum o mevzu farklı biraz. Arkadaş hangi kafada bilmiyorum da hepsiburadaya girip ekran kartlarından en yüksek fiyatlı olana seçip göndermiş sonra aynı şekilde amdnin en pahali işlemcisini seçip göndermiş, yani amacı boş muhabbet yapmak yardımcı olmak değil. Sana teşekkür ederim ilgilendiğin için.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gayet güzel ve tuzlu bir sistem hayırlı olsun. Sadece kişisel olarak gigabyte anakart kullanmazdım
  • g3nj kullanıcısına yanıt
    Sistemde görüntü dışında ekstra birşey yok tuzlu olmasının sebebi iş için de kullanacak olmam. Hangi kartı kullanırdınız ve sebebini öğrenebilir miyim ?
    Asus veya MSI markalarını tercih ederdim. Özellikle MSI PRO CARBON overclock konusunda kendini kanıtlamış bir model. Performans farkı yaşamazsın ama daha stabil ve güvenli OC için kaliteli devre bileşenleri önemli. BiOS Farklılıkları da var tabi.

Gigabyte'da sorun yaşarsınız demiyorum ama ileride bişi olursa keşke başka marka tercih etseydim dedirtebilir. Aslında biraz da marka algısı var
    Anladım, teşekkürler.
    Topladığında bi resim atabilir misin. RYZEN sistem üzerine bence hem görüntü hem RGB hem uyumluluk hem de performans için en iyi seçilmiş bileşenler.
    Olur atarım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.