Şimdi Ara

Hem Eşit ağırlık hem de Sözel 2 sorusu çözen var mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşit Ağırlık ve sözel puanlarının hesaplanması için AYT Matematik Edebiyat ve Sosyal 2 sorularının hepsini çözen oldu mu ?

Zamanı yönetebildiniz mi, matematik soruları yetişti mi ? Ben yetiştiremedim malesef.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stefann_Kuntz -- 28 Haziran 2020; 17:53:22 >

• Yukarı.
  • 160 çözdüm hocam. Süre rahat yetti de biraz odak dağılmış olacak ki kimyada ml sayısının l sayısı olarak algılayıp basit bir hata yapmışım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6

160 çözdüm hocam. Süre rahat yetti de biraz odak dağılmış olacak ki kimyada ml sayısının l sayısı olarak algılayıp basit bir hata yapmışım
    160 derken hocam sosyal 1-2 yide mi çözdünüz sayisalla beraber

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

160 çözdüm hocam. Süre rahat yetti de biraz odak dağılmış olacak ki kimyada ml sayısının l sayısı olarak algılayıp basit bir hata yapmışım
    Hocam tebrikler ben 120 soruyu yönetemedim, Matematik'de yapabileceğim sorulara zaman ayıramadım. Bol deneme çözdün sanırım, 160 soru yetiştirmek büyük meziyet.
  • Son 1 ay falan hariç hep 166 çözdüm hocam. Olaya soru sayısı değil de bilgi olarak bakıyordum. Deneme ruhunu özümseyemedim, sırf bilgi öğrenmeye çalışırdım. Dikkatsizlik eksiklerini kapatmaya çalışmalıydım sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ilk100beni bekle

160 derken hocam sosyal 1-2 yide mi çözdünüz sayisalla beraber

Alıntıları Göster
    evet
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet

Alıntıları Göster
    Hepsinde dereceye oynuyorsunuz sanirim. Tyt kaç bekliyorsunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ilk100beni bekle I kullanıcısına yanıt
    110-118,75 arası. 1 garanti ama 8e (kim bilir belki 10a) kadar yolu var. Sözelde dereceye oynamıyorum. Sayısalda bir iki soruda taıkılıp eşit ağırlıkta da bir hayli zoalnınca diyerek sözel çözdüm. Sınavdan önceki denemelerde bir şeyler öğrenmek için 160 çözüyorum. Sınavda çözmeyi planlamıyordum açıkçası.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.