Bildirim
Hem Eşit ağırlık hem de Sözel 2 sorusu çözen var mı ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı. -
160 çözdüm hocam. Süre rahat yetti de biraz odak dağılmış olacak ki kimyada ml sayısının l sayısı olarak algılayıp basit bir hata yapmışım -
160 derken hocam sosyal 1-2 yide mi çözdünüz sayisalla beraberquote:
Orijinalden alıntı: Guest-7D92479D6
160 çözdüm hocam. Süre rahat yetti de biraz odak dağılmış olacak ki kimyada ml sayısının l sayısı olarak algılayıp basit bir hata yapmışım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam tebrikler ben 120 soruyu yönetemedim, Matematik'de yapabileceğim sorulara zaman ayıramadım. Bol deneme çözdün sanırım, 160 soru yetiştirmek büyük meziyet.quote:
160 çözdüm hocam. Süre rahat yetti de biraz odak dağılmış olacak ki kimyada ml sayısının l sayısı olarak algılayıp basit bir hata yapmışım -
Son 1 ay falan hariç hep 166 çözdüm hocam. Olaya soru sayısı değil de bilgi olarak bakıyordum. Deneme ruhunu özümseyemedim, sırf bilgi öğrenmeye çalışırdım. Dikkatsizlik eksiklerini kapatmaya çalışmalıydım sanırım. -
evetquote:
Orijinalden alıntı: Ilk100beni bekle
160 derken hocam sosyal 1-2 yide mi çözdünüz sayisalla beraber
Alıntıları Göster -
Hepsinde dereceye oynuyorsunuz sanirim. Tyt kaç bekliyorsunuzquote:
evet
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
110-118,75 arası. 1 garanti ama 8e (kim bilir belki 10a) kadar yolu var. Sözelde dereceye oynamıyorum. Sayısalda bir iki soruda taıkılıp eşit ağırlıkta da bir hayli zoalnınca diyerek sözel çözdüm. Sınavdan önceki denemelerde bir şeyler öğrenmek için 160 çözüyorum. Sınavda çözmeyi planlamıyordum açıkçası.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X