Şimdi Ara

Hem Dershane Hem Özel Ders

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben dershaneye gidiyorum sınava eşit ağırlıktan gireceğim. Ama dershane yeterli gelmiyor bana. Ayriyetten özel ders almayı düşünüyorum. Haftaiçi öğrencisi olduğum için cumartesi ve pazar düşünüyorum. Sizce almalımıyım?

• quote:

Orijinalden alıntı: cinkers

Arkadaşlar ben dershaneye gidiyorum sınava eşit ağırlıktan gireceğim. Ama dershane yeterli gelmiyor bana. Ayriyetten özel ders almayı düşünüyorum. Haftaiçi öğrencisi olduğum için cumartesi ve pazar düşünüyorum. Sizce almalımıyım?

Tamamen maddi durumuna bağlı.Fazla ders göz çıkarmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aykut831

quote:

Arkadaşlar ben dershaneye gidiyorum sınava eşit ağırlıktan gireceğim. Ama dershane yeterli gelmiyor bana. Ayriyetten özel ders almayı düşünüyorum. Haftaiçi öğrencisi olduğum için cumartesi ve pazar düşünüyorum. Sizce almalımıyım?

Parası önemli değil. Haftada ikişer saat matematikten özel ders almak istiyorum. Acaba günde 2 saatte hoca konuyu güzel bir şekilde anlatabilir mi?
  • hocam ne durumda oldugundan bahsedersen daha saglıklı olur seviyen ne durumda?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aykut831

quote:

Parası önemli değil. Haftada ikişer saat matematikten özel ders almak istiyorum. Acaba günde 2 saatte hoca konuyu güzel bir şekilde anlatabilir mi?

selam arkadşm bende mattan özel ders alıyorum bana 3 saat yetior sen kaç para vereceksin 2 saate ben 30 tl veriyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sevda_006 -- 19 Kasım 2011; 16:21:07 >

• Vay arkadas para var huzur var dershaneye gidemeyende var ya o napsin ? Bence dershane yeterli gelir derece falan dusunmuyosan
  • Meslek liseli olduğum için matematiğim kötü. O yüzden almak istiyorum. Eğer dershane yeterli olsaydı almazdım zaten.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Özel Ders mi Dershane mi?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Meslek liseli olduğum için matematiğim kötü. O yüzden almak istiyorum. Eğer dershane yeterli olsaydı almazdım zaten.

anladım matematiğin kötüyse ekolhoca,korfez videodan izleyip güvenderin %100 matematik setini veya karekökün sıfır matematik kaynaklarını çözebilirsin
  • hocam bişeyler ogrenmeden de matematik sevilmiyor özel ders alman %100 faydalı olacaktır en azından hoca sevdirir para veriyosun :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: batucan78

hocam bişeyler ogrenmeden de matematik sevilmiyor özel ders alman %100 faydalı olacaktır en azından hoca sevdirir para veriyosun :D

hatta faydalı olmazsa dersin para veriyoruz lan :D
  • güzel bir bayan hoca bulursan netlerinde %100 artış gorursun :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.