Şimdi Ara

hem çalışan hem okuyan var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
395
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ben açık öğretime kayıt olacağım bu yıl aynı zamanda çalışmak istiyorum neyse telefoncuya girdim işe çok memnunum çok şükür de saatleri çok uzun haftanın 6 günü 12 şer saat çalışıyorum bu da beni çok yoruyor tabi kafa olarak aklıma güvenlik işleri geldi bilgili arkadaşlar bana fikir verebilir mi acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yasin8584 -- 16 Eylül 2008; 14:24:56 >

• iyi bir iş mi kötü bir iş mi bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi stresten saçlarım dökülmeye başladı
  • hem çalışan hem okuyan var mı diye değiştireyim sorumu varsa ne işleri yapıyorsunuz merak ettim bir de maaşları yazarsanız
    ben dediğim gibi 6 gün çalışıyorum sigorta+yemek+500 ytl para alıyorum ortamım güzel güzel ama sorun saatlerinin çok fazla olması
  • Ben de 6 gün çalışıyorum.. 900yetale+ssk+yemek Günde 10 saat cumartesi full, aöf 4.sınıf okuyorum.. 12 saat çalışılır mı ya, ben bırakacam işi nerdeeyse
  • part time calişa bilrisin
  • bende bir bilgisayar firmasında çalışıyordum teknik serviste. sabah 9 akşam 7 çalışıyordum. 5 ay böyle çalıştım gerçekten çok stresli bir ortam teknik servis. bende başka bir iş arayışındayım. birçok şey öğrendim herkes başka bi yerde devam et diyor mesleğin olsun diyor ama çok stresli. sinir hastası olurum ben orda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oLyVia -- 16 Eylül 2008; 14:32:17 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Ben de 6 gün çalışıyorum.. 900yetale+ssk+yemek Günde 10 saat cumartesi full, aöf 4.sınıf okuyorum.. 12 saat çalışılır mı ya, ben bırakacam işi nerdeeyse

nerde çalışıyosun
  • bende lise3 öğrencisiyim normalde 12 saat çalışıyom ama 16 saatede çıkıyo ve haftanın 7 günü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi denizz_17 -- 16 Eylül 2008; 15:07:13 >

• işin kötüsü ne biliyor musunuz yanında çalıştığım kişiler çok iyi insanlar hiç bi konuda sınırlama yok mesela öğlen yedin akşam acıktın al kasadan para git ye kimse kısıtlamıyor ama işte saat konusu beni deli ediyor siz bi değerlendirme yapar mısınız çok zor durumdayım çok stres oluyorum nedense ne yapmamı önerirsiniz

quote:

Orjinalden alıntı: oLyVia

quote:

Orjinalden alıntı: sLyyy

Ben de 6 gün çalışıyorum.. 900yetale+ssk+yemek Günde 10 saat cumartesi full, aöf 4.sınıf okuyorum.. 12 saat çalışılır mı ya, ben bırakacam işi nerdeeyse

nerde çalışıyosun

bana abarttın gibi geldi yav

• ben lisedeyim sabahcıyım okul çıkışı
    direk iş yerine gidiyorum
    grafikerlik yapıyorum Ankara / k. Karabekir
  • quote:

Orjinalden alıntı: webmaster-mt

ben lisedeyim sabahcıyım okul çıkışı
    direk iş yerine gidiyorum
    grafikerlik yapıyorum Ankara / k. Karabekir

kaç para alıyorsun
  • bende lisedeyim,okul çıkışı broşür dağıtıyorum manyak sarıyo
  • beyler çok sıkıntılıyım ne halt yiyecem bilmiyorum yav:S
  • Yaşın daha genç işin rahat bence devam et...
    Bende 21 yaşındayım.Günde 12 saat çalışıyorum 750ytl+ssk+yol veriyorlar.Evli değilim bu para bana yetiyor.Sende öylesin muhtemelen...Ama işin rahat bence devam et.DH da herkes zengin yaa o paraları beğenmezler ama gitsen cebinde 10 lira bulamazsın adamın.
  • Ben de hem 4 yıllık üni hem aöf okuyorum hem de çalışıyorum...Beraber gitmiyor ama mecburum...Çalışma saatlerin çok olsa da yorucu değilse işine devam et...Sakın daha iyi bir iş bulmadan elindeki işinden de olma...
    Umarım gönlünce bir iş bulursun...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.