Şimdi Ara

Hem Basit Hem Profösyonel Tasarım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaklaşık 5 saate yapmış olduğum web sayfası arayüz çalışmam. Ne kadar templateye benzese de kesinlikle değil, tamamı PS6 ile yapıldı... İçerik yazılmış olsa daha oturaklı durur ama, normal grafik çalışmalarımdan biri olduğu için içerik yok.....

Sizce nasıl olmuş tasarım...

Hem Basit Hem Profösyonel Tasarım

• evet biraz templateimsi. ama neden olmasın? bence gayet güzel. eline sağlık. ama üzerine copyright yazınca ne oluyo onu anlamadım...
  • quote:

Orjinalden alıntı: dreamon

evet biraz templateimsi. ama neden olmasın? bence gayet güzel. eline sağlık. ama üzerine copyright yazınca ne oluyo onu anlamadım...

yazacak bişey bulamadım ondan...

isteyen olursa psd dosyasını yollayabilirim...Değiştirip kullanabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi command50 -- 8 Kasım 2005, 20:02:58 >
  • butasarımı nsaıl yaptın nekullan dın
  • photoshop hocam heryerde yazmıış...
  • hoş olmuş gerçekten ama bunu biri kullansa kesin template sanırlar. ellerine sağlık özellikle logo kısmını cok beğendim
  • niye ingilizce kullanıyorsun arkadaş ya...design yerine tasarım desen mesela...

bu arada profossional değil "professional" doğrusu...

tasarım da güzel olmuş, kutlarım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Finney

niye ingilizce kullanıyorsun arkadaş ya...design yerine tasarım desen mesela...

bu arada profossional değil "professional" doğrusu...

tasarım da güzel olmuş, kutlarım...

nedeni ingilizce metnin daha iyi görünmesi...Türkçe yazdığım da sanki bütünlük bozuluyor, amatör bi görüntü oluşuyor gibi...Bunu Türkçeye bi saygısızlık gibi düşünmeyin... İngilizce yazdığım zaman bana daha güzel görünüyor...
    bu sadece bi çalışma gerçekte yabancı isim kullanmam.

Eleştirin için sağol
  • türkçeye saygısızlık falan etmiyorsun tabi ki...ben sadece "tasarım" kelimesinin "design" kelimesi yerine kullanılmasını istiyorum...türkçe karakter sana güzel görünmüyor ise tamam...

eleştirimi anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim...başarılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Finney -- 8 Kasım 2005, 22:42:44 >
  • command50 bana psd dosyasını yollarmısın? biraz oynamak istedim üzerinde. bakalım neler çıkacak. sana mail adresimi pm atiyorum..

kolay gelsin...
  • comand banada psd sini yollarsan sevinirim
    zafer_bagatur@hotmail.com
  • e-mail adresine gönderdim ister incele ister kullan
  • süper olmuş
  • teşekkürler
  • gayet profesyolen olmuş, tebrikler.
  • quote:

Orjinalden alıntı: command50

quote:

Orjinalden alıntı: dreamon

evet biraz templateimsi. ama neden olmasın? bence gayet güzel. eline sağlık. ama üzerine copyright yazınca ne oluyo onu anlamadım...

yazacak bişey bulamadım ondan...

isteyen olursa psd dosyasını yollayabilirim...Değiştirip kullanabilirsiniz

ooo gene command ....ya command helal sana bre.... psd sini alabilirmiyim... güsel olmuş...
    benim gibi acemilerin işine yarar....başarılarının devamını diliyorum(psd yi unutma)
    akincetin1907@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JR.IVORY -- 10 Kasım 2005, 14:38:32 >

• Renkleri iyi seçmişsin
    Tasarım Fevkalade

10/10

Tebrikler
  • Teşekkürler arkadaşlar... Bişeyler üretmek zevkli
  • senin eserin olması çok güzel ama standart template havasından kurtulman lazım kanaatindeyim, tebrikler...
  • tasarım çok iyi olmuş, çok beyendim...

psd yi banada gönderebilirmisin. maili pm atarım..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.