Şimdi Ara

Hellsing Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar küçükken mtv de hellsing izlerdim. Şimdi tekrar başlamak istiyorum fakat sırasını bulamadım. OVA filan var bana sırasıyla atabilecek var mı? Şimdiden teşekkürler.

• küçükken dediğin daha 1 sene önce: D... ovası var google yazarsan cıkacagından eminim reklama girmesin diye buraya yazamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ova demiyorum orjinal versiyonu ve diğerlerini sırayla yazar mısınız kaç versiyon var onu bile anlamadım. Ve bahsettiğim en az 7 yıl önce
  • 7 yıl önce ise normal Hellsing olmalı. Türkanime de bulabilirsiniz en basitinden. Ama hem mangaya bağlılık açısından hem de görsel açıdan Hellsing Ultimate daha iyidir

• Abi ben mi anlatamıyorum sırasıyla sadece adlarını istiyorum nerede oldukları biriyorum serinin sırasını komple istiyorum ya örnek şu Spider man 1 spiderman 2 spiderman 3
  • Sıralama yok.Hellsing ve Hellsing Ultimate var sadece.Ultimate'ı izle yeter.Bir sırası yok.

• Ne yazmak istediğine karar veremeden üç mesajla konu açmışsın sonra ben mi anlatamıyorum diye yakınma. Anladığım kadarıyla cevapladım.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dracula 3 yardım
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Madem öyle diğer mesajları niye atma gereği duydun? Neyse kişiliğini belli ettin zaten.
    İyi forumlar

• Düzeysiz mesaj ve off topic durumundan ötürü konu kilitlenecek ve ardından silinecektir.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.