quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı What is your target your=sen what=ne target=hedef senın hedefın ne demek istıyore sen konudısından uzaklaştırıldım kendımı buraya attım
quote:Orijinalden alıntı: bedavaci quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı What is your target your=sen what=ne target=hedef senın hedefın ne demek istıyore sen konudısından uzaklaştırıldım kendımı buraya attım you:sen your: senin
quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: bedavaci quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı What is your target your=sen what=ne target=hedef senın hedefın ne demek istıyore sen konudısından uzaklaştırıldım kendımı buraya attım you:sen your: senin faİl
quote:Orijinalden alıntı: bedavaci quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı quote:Orijinalden alıntı: bedavaci quote:Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı What is your target your=sen what=ne target=hedef senın hedefın ne demek istıyore sen konudısından uzaklaştırıldım kendımı buraya attım you:sen your: senin faİl sensin fail