Şimdi Ara

Hellgate: London (2007) [ANA KONU] (32. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.572
Cevap
0
Favori
70.972
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: venom800
    Arkadaşlar oyunu bugün alabildim sonunda ve büyük bir heyecanla kurdum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum oyunun grafiklerine iyi değil diyen arkadaşarın bir kere daha düşünmelerini rica ediyorum çünkü bu oyunun grafikleri bence harika. Yansımalar animasyonlar çevre detayları hdr hepsi çok iyi görünüyor. Bütün ayarlar full da 1680*1050 de oynuyorum çok akıcı bir şekilde ve dediğim gibi grafik olarak bence harika. Zaten bu tür bir oyunda grafik aramam ama görüntüleri görünce hakikaten şaşırdım çok iyi çook Karakter yaratma ekranı oblivionda ki gibi fazla detay içermiyor ama yeterli gibi belli başlı ayarlar yapılıyor ve sonra oyuna giriyorsunuz. Yaratık biçmek çok zevkli geldi bana yani bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum yıllar boyu oynayacağımız bir oyun gibi geliyor bana. Oyunu pc me kurduğumdan beri 3 saat geçmiştir bir girdinizmi çıkmak hakikaten çok zor oyun kendini oynatmayı iyi biliyor yani diablo gibi bir efsaneden sonra böyle bir oyun ile geri dönüş yapılması çok iyi olmuş ayrıca oyunu tps modunda oynamak da çok zevkli oluyor. Ben ilk olarak Blademaster karakterini seçtim ama başka bir karakter ile de ilerlemeyi düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? Yakın dövüş ve kılıçları sevmişimdir oldum olası o nedenle blademaster gibi karakterlere zaafım var onun için ilk başta hemen onu seçtim ama dediğim gibi ikinci bir karakter ile de oynayacağım. Şimdilik daha fazla bir şey yazamayacağım biraz daha oynamak lazım çok detaylı bir oyun. Ben aslında rpg türünde ki oyunları sevmezdim ama diablo ve castlevania gibi oyunlar bu türü bana sevdiren oyunlar oldu şimdi de hellgate ile bu türe iyice alıştım diyebilirim. Yıllarca oynayacağımız bir oyun geldi arkadaşlar bu oyunun değerini bilelim Grafik deseniz grafik ses deseniz alası var 5.1 sistem ile harika bir atmosfer oluyor ayrıca müzikleri çok beğendim atmosfere uyum sağlıyor çok iyi bence. Girişi videosu zaten harika bir şey demiyeceğim kaç kere izlemiştim yine sıkılmadan izledim. Ben tekrar oyuna dönüyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere artık Yok yok o kadar da değil bir saate kadar yatarım ama yarın ilk boş zamanım da hellgate in başına oturacağım o kesin herkese iyi oyunlar

Demiştik biz sana, biraz şüphelerin vardı ama, oynayınca sende charm'lananlar arsına katıldın

• @SolidRock aslında çok şüphe etmiyordum hele grafik olarak kötü bir şey asla beklemiyordum ki ben grafikleri illa ki unreal 3 motoru seviyesinde olmayan oyunları oynamam diyenlerden de değilim ama bazı yazılanları okuyunca şaşırdım görüntüleri beğenmeyenler, oyuna ruhsuz diyenler oynanabilirliği kötü bulanlar falan az da olsa kafamı karıştırmıştı ama sizin yorumlarınız da öte yandan kafamı karıştırıyordu Yani bir kesim oyunu hiç beğenmedi diğer kesin ise harika dedi ben ortada kaldım haliyle ama şu an görüyorum ki az da olsa boşuna endişelenmişim o kadar şahane bir oyun ki hellgate yani 3 saatlik oynama ile ben bunu gördüm kimbilir oyunda daha ilerleyince neler olacak. Bu arada bana tavsiye edebileceğiniz bir karatker önerisinde de bulunursanız sevinirim

• quote:

@SolidRock aslında çok şüphe etmiyordum hele grafik olarak kötü bir şey asla beklemiyordum ki ben grafikleri illa ki unreal 3 motoru seviyesinde olmayan oyunları oynamam diyenlerden de değilim ama bazı yazılanları okuyunca şaşırdım görüntüleri beğenmeyenler, oyuna ruhsuz diyenler oynanabilirliği kötü bulanlar falan az da olsa kafamı karıştırmıştı ama sizin yorumlarınız da öte yandan kafamı karıştırıyordu Yani bir kesim oyunu hiç beğenmedi diğer kesin ise harika dedi ben ortada kaldım haliyle ama şu an görüyorum ki az da olsa boşuna endişelenmişim o kadar şahane bir oyun ki hellgate yani 3 saatlik oynama ile ben bunu gördüm kimbilir oyunda daha ilerleyince neler olacak. Bu arada bana tavsiye edebileceğiniz bir karatker önerisinde de bulunursanız sevinirim

Evokeeeeeeeeeeer!!!

Tavsiye ederim cidden.. Ama kılıç kalkan hastasıysan guardian da seçebilirsin. Tüm sınıflar şahane aslında. Evokerdan sonra Engineer oynayacağım ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ragdol -- 5 Kasım 2007; 0:14:38 >

• quote:

@SolidRock aslında çok şüphe etmiyordum hele grafik olarak kötü bir şey asla beklemiyordum ki ben grafikleri illa ki unreal 3 motoru seviyesinde olmayan oyunları oynamam diyenlerden de değilim ama bazı yazılanları okuyunca şaşırdım görüntüleri beğenmeyenler, oyuna ruhsuz diyenler oynanabilirliği kötü bulanlar falan az da olsa kafamı karıştırmıştı ama sizin yorumlarınız da öte yandan kafamı karıştırıyordu Yani bir kesim oyunu hiç beğenmedi diğer kesin ise harika dedi ben ortada kaldım haliyle ama şu an görüyorum ki az da olsa boşuna endişelenmişim o kadar şahane bir oyun ki hellgate yani 3 saatlik oynama ile ben bunu gördüm kimbilir oyunda daha ilerleyince neler olacak. Bu arada bana tavsiye edebileceğiniz bir karatker önerisinde de bulunursanız sevinirim

Yukarıda anlatmıştım, şimdi bu oyunda yeni bir karakter var guardian (aslında templar olur kendisi) Paladinimsi bir karakter ama kesinlikle farklı, biraz etüd etmek lazım karakteri şimdi kesin bir şey diyemeyeceğim ama değişik bir karakter. Ben bununla başlamış, sonra fazla kastırmamak için blademaster'a dönmüştüm. Blademaster hölölö gidiyor işte, tipik kaslı ve gerizekalı adam işte ama zevkli

Evoker yine zevkli bir tip, sorcerer kılıklı bir şey işte, summoner yaratıkları çağıran (Diablo'dan Druid ve Necro bilenler summon olayını iyi bilir)

Marksman silahları kullanan ve olaya uzaktan müdahele etme şansına sahip bir karakter. Ve en son bence en zevkli olacak karakter kesinlikle engineer. Bu karakterle oynamak oyuna yabancı olduğumuz için başta zor, ilerde öğrendikçe zevkli olacaktır diye düşünüyorum.

Zaten oyunun geçtiği dönemi ve kullanılan cihazları görünce engineer harbiden atmosfere en uygun tip. Yani bütün cihazlar bombalar elemandan sorulacak anlayacağın.

Artık seçim sana kalmış abicim, ben blademaster'la bitirmeyi düşünüyorum ilk, sonra engineer veya evoker favorim, ardından guardian (ve göreceksiniz en iyi party adamı guardian olacak, bunu da bir yere yazın) multi'de kesinlikle partilerin aranan adamı olacaktır. İşte geriye marksman ve summoner kalıyor, onlarıda bir ara oynarız.

Şimdi benim başım bu teleportla belada ne yapacağım bilemiyorum. 4. defa baştan mı başlasam?

• quote:

Arkadaşlar oyunu bugün alabildim sonunda ve büyük bir heyecanla kurdum. Öncelikle şunu söylemek istiyorum oyunun grafiklerine iyi değil diyen arkadaşarın bir kere daha düşünmelerini rica ediyorum çünkü bu oyunun grafikleri bence harika. Yansımalar animasyonlar çevre detayları hdr hepsi çok iyi görünüyor. Bütün ayarlar full da 1680*1050 de oynuyorum çok akıcı bir şekilde ve dediğim gibi grafik olarak bence harika. Zaten bu tür bir oyunda grafik aramam ama görüntüleri görünce hakikaten şaşırdım çok iyi çook Karakter yaratma ekranı oblivionda ki gibi fazla detay içermiyor ama yeterli gibi belli başlı ayarlar yapılıyor ve sonra oyuna giriyorsunuz. Yaratık biçmek çok zevkli geldi bana yani bu kadar beğeneceğimi tahmin etmiyordum yıllar boyu oynayacağımız bir oyun gibi geliyor bana. Oyunu pc me kurduğumdan beri 3 saat geçmiştir bir girdinizmi çıkmak hakikaten çok zor oyun kendini oynatmayı iyi biliyor yani diablo gibi bir efsaneden sonra böyle bir oyun ile geri dönüş yapılması çok iyi olmuş ayrıca oyunu tps modunda oynamak da çok zevkli oluyor. Ben ilk olarak Blademaster karakterini seçtim ama başka bir karakter ile de ilerlemeyi düşünüyorum. Siz ne tavsiye edersiniz? Yakın dövüş ve kılıçları sevmişimdir oldum olası o nedenle blademaster gibi karakterlere zaafım var onun için ilk başta hemen onu seçtim ama dediğim gibi ikinci bir karakter ile de oynayacağım. Şimdilik daha fazla bir şey yazamayacağım biraz daha oynamak lazım çok detaylı bir oyun. Ben aslında rpg türünde ki oyunları sevmezdim ama diablo ve castlevania gibi oyunlar bu türü bana sevdiren oyunlar oldu şimdi de hellgate ile bu türe iyice alıştım diyebilirim. Yıllarca oynayacağımız bir oyun geldi arkadaşlar bu oyunun değerini bilelim Grafik deseniz grafik ses deseniz alası var 5.1 sistem ile harika bir atmosfer oluyor ayrıca müzikleri çok beğendim atmosfere uyum sağlıyor çok iyi bence. Girişi videosu zaten harika bir şey demiyeceğim kaç kere izlemiştim yine sıkılmadan izledim. Ben tekrar oyuna dönüyorum arkadaşlar yarın görüşmek üzere artık Yok yok o kadar da değil bir saate kadar yatarım ama yarın ilk boş zamanım da hellgate in başına oturacağım o kesin herkese iyi oyunlar

İlerle bakalım bir, oyunu full ayarlar açık oynamaya devam edebiliyorsan helal olsun. Oyunun özellikle millenium war diye bir bölümü var akıllara zarar. Slideshow oldu resmen. Bu oyuna acilen patch çıkması lazım. Performans sürünüyor yerlerde. Frame arttırıcam diye dalıyorum yaratıklara, enteresan şey. Çok sağlam bug da var, en son ekran siyah beyaz oldu, inventory renkli.

Engineer ile level 17 oldum, bir drone robot yaratıyosunuz, sonra buna silah, zırh filan verebiliyorsunuz. Robotun kolları bacakları çıkacak zannediyordum da öyle kutu halinde dolaşıyor yanımda hala. Lvl 20'de kılıç kullanacak da kılıcı nasıl kullanacak merak ettim. Onun dışında havada süzülen zımbırtılar var 2 ünite halinde. Biri roket atıyor, diğeri de düşmanları işaretleyip yavaşlatıyor. Engineerda çok orjinallik yok, monoton karakter. Evoker ilginç gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lycantrophic -- 5 Kasım 2007; 0:23:18 >

• Vallahi ben blademaster'ımın teleport olayına çözüm bulamadığım için evoker açtım şimdi. Hepsinin az az tadına bakıyoruz. Çok zevkliymiş...
  • Bu oyunu daha fazla oynayamam, her bölüm en az 100 yaratık çıkmaya başladı, oyun da tam slideshowa döndü. Biraz daha ilerlesek iyice oynanmaz olacak. Ya patchi bekleyeceğim ya da yeni karakter çözümü yok....
  • verdiğimiz skilleri geri alabiliyomuyuz, birde merkeze teleport olduğumuzda geri ışınlanabiliyormuyuz
  • quote:

Orjinalden alıntı: SSiriuSS
    verdiğimiz skilleri geri alabiliyomuyuz, birde merkeze teleport olduğumuzda geri ışınlanabiliyormuyuz

Verdiğimiz skille'ri geri alıyormuyuz? Vallahi bilmiyorum bakmak lazım... Teleport olduğunda evet geri ışınlanıyorsun ama benim yukarıda bahsettiğim üzere blademaster karakterde bu olmamıştı, konu ile ilgili olarak nette baktım böyle bir bug varmış. Normalde geri ışınlanman gerekiyor.
  • bu oyunu tüm hack&slash sevenlere tavsiye ederim. sistemimde akıcı oynanıyor yüksek detaylarda. çok yaratık olunca kasıyor haliyle ama detay kısarsam hallolur diye düşünüyorm. ki daha kısacak kadar kasmadı. level 13 Guardian (sonunda wow'daki paladin rezilliğinden sonra diablo tadında bir paladinle oynama şansım oldu)

kısacası diablo ve titan quest serilerini beğenerek oynamışsanız kesinlikle oynamalısınız.
  • evet oyun cok kaliteli olmus her zamanki gibi elfden turemis olan marksmani sectim kesinlikle cok iyi bir karakter (skilleri kotu ama) evokera gıcıgım cunku hep evoker itemeri geliyor yerden neyse

oyuna patch lazım optimizasyonu cok kotu olmus hakikaten yani sırf bu yuzden 1024 e kadar dustum kesin patch lazım bu kadar
  • yahu dx9 da oyun süper hızlı her sistemde çalışır...

ama dx10 açılınca sapıtıyo valal shader level extreme olunca diğer detaylarda açık oyun oynanmıyor yaw.. nası bi sistem lazımki buna??? (ben 8800 gts ile core2duo ile açamadım fps 20 e düşüyo)
  • quote:

Orjinalden alıntı: SolidRock

quote:

Orjinalden alıntı: SSiriuSS
    verdiğimiz skilleri geri alabiliyomuyuz, birde merkeze teleport olduğumuzda geri ışınlanabiliyormuyuz

Verdiğimiz skille'ri geri alıyormuyuz? Vallahi bilmiyorum bakmak lazım... Teleport olduğunda evet geri ışınlanıyorsun ama benim yukarıda bahsettiğim üzere blademaster karakterde bu olmamıştı, konu ile ilgili olarak nette baktım böyle bir bug varmış. Normalde geri ışınlanman gerekiyor.

Geri ışınlanma olayı bendede olmuyo yada nasıl oluyo bilmiyorum geri döndürecek ne bi portal var ne de o consolda ilgili bişrşey var
  • Oyunu ilk açtığımda silmemek için kendimi zor tuttum. Ve iyi ki de tutmuşum, çünkü fena sardı sonradan.

Hack'n Slash açlığımızı bir süre dindirecek bir oyun, tavsiye ederim herkese.
  • quote:

Orjinalden alıntı: musAKka

Oyunu ilk açtığımda silmemek için kendimi zor tuttum. Ve iyi ki de tutmuşum, çünkü fena sardı sonradan.

bu gibi oyunlar çaktırmadan oynatıyor ya, bendede aynı olay titan quest te olmuştu silemedim bi türlü
  • quote:

Orjinalden alıntı: venomtrk
    quote:

Orjinalden alıntı: musAKka
    Oyunu ilk açtığımda silmemek için kendimi zor tuttum. Ve iyi ki de tutmuşum, çünkü fena sardı sonradan.

bu gibi oyunlar çaktırmadan oynatıyor ya, bendede aynı olay titan quest te olmuştu silemedim bi türlü

Eğer gece uyuduysan ki; bence uyudun. Sen kesin bu oyunu rüyanda görmüşsün. Saat kaç abicim saat kaç?

• Oyunun yapımcısı diablonun fikir babası olunca oyun ister istemez oynatıyo kendini ilk başlarda biras yavas olsada tempo ilerledikçe keşfedilen özellikler efektif skillerle ve diablodaki degişken item sistemiyle yine başından kaldırmıyo aynı diablo gibi ben şahsen aşık oldum bu oyuna

birde oyuna lan koysalarmış tadından yenmezdi coop oynardık ne güzel arkadaşlarla
  • quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

yahu dx9 da oyun süper hızlı her sistemde çalışır...

ama dx10 açılınca sapıtıyo valal shader level extreme olunca diğer detaylarda açık oyun oynanmıyor yaw.. nası bi sistem lazımki buna??? (ben 8800 gts ile core2duo ile açamadım fps 20 e düşüyo)

Yok abicim oyun çok dengesiz. Bir an 40-50 fps, sonra 4-5 fpsye kadar düşüyor ara ara. İlerle anlarsın.
  • quote:

Orjinalden alıntı: lycantrophic

quote:

Orjinalden alıntı: stevensons

yahu dx9 da oyun süper hızlı her sistemde çalışır...

Yok abicim oyun çok dengesiz. Bir an 40-50 fps, sonra 4-5 fpsye kadar düşüyor ara ara. İlerle anlarsın.

Patch neleri düzeltiyor? Bileniniz var mı? Optimizasyondaki hatalar giderilmiş olabilir.

Yani diyorumki oyunu orijinal alan var mı?

• Yeni patch geliyor, daha çok çıkar, bakalım doktorlar nasıl yetişecek bunlara?

Greetings all!

We’re excited to see so many people playing and working hard on their characters. We’ve been working just as hard to crush bugs and add features, and we’ve got some surprises for you in this patch.

Although it was mentioned in Patch 0, we’ve moved Elite Difficulty to a feature that everyone can enjoy. We’ll warn you now – this is no walk in the park. If you’ve wanted more of a challenge, you’ll get it.

Amongst the persistent changes and features introduced in this patch, our subscription members are getting a slew of special Guy Fawkes related quests, environments, items, and rewards. Remember, remember the Fifth of November – although we’re going to be celebrating longer than just one day.

Thanks again for playing. See you online!

The Hellgate: London Team

---

World Events

* The All Hallows’ Eve event has ended. Halloween item drops and quests are no longer available, although all the goodies still work. If you have Candy, All Hallows Visage, or Zombot – they are yours! NOTE: If you have the plans and parts to construct a Zombot but have not yet done so, the recipe is still active.

UI

* Many new UI sounds for better feedback.
    * Elite Mode button now lights up only when a player has completed the main storyline.
    * Added a queuing system to the request dialog to better handle concurrent party, duel, trade, and guild requests from other players.
    * New Account Information in the Options menu.
    * Character’s level now properly displays after they join a guild
    * Party members are now always displayed in the Party UI regardless of how far apart they are, as long as the characters are in the same area / level.
    * New error message/sound when a character attempts to purchase an item without enough gold or room in their inventory.

Graphics

* Overall memory usage improved, especially in Stations. This increases client stability, reducing “memory exhausted” crash issues.

Skills
    Not many balance changes – mostly bugs.

Templar

Guardian

* Prayer of Healing cannot be used while poisoned.

Blademaster

* Surge of Speed effects do not stack with Adrenaline boosts.

Cabalists

Summoner

* The Summon Reaper cool down is now fixed and independent of other Minions.

Hunters

* Escape displays its rate of use.

Engineer

* Drones stats/items now save on logout.
    * Drones now properly receive Armor and Shields when equipped with armor using the Armor Retrofit skill.
    * Improvements to Haste Bot per-level effects.
    * Molotov Assault now has a splash damage component in addition to its field effect.

Quests

* PDA quest item can now be picked up.
    * Camera and UI modes only change for the player commanding the RTS quest rather than all party members.

Items

* Dual Focus and Dual Melee affixes no longer spawn. This also addresses edge-case bugs associated with dual wield weapons rarely disappearing.
    * Rebalanced Health and Power regeneration affixes.

Monsters

* Addressed numerous sync issues with Ravagers.

Environments

* More chests have been added to the Underground Cave passage set.

Miscellaneous

* Random recipes (including those found at Crafters) no longer produce Unique items.
    * Slightly increased character damage in Elite Mode.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.