Şimdi Ara

Hell on wheels te çalan şarkı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Oylesine acmistim ilk izleyisim oyunculari bilmiyorum ama bi kac gün önceydi bolumun sonlarına doğru çaldı şarkının sözlerini hatırlamıyorum ama bölümün sonlarında trenin kapağını açıp digerine baktı.Bolumde kızılderililer bi koyu dağıtıyordu ordan kurtulanlar adini bilmedigim başka yere gidiyordu sonra oranın nesi olduğunu bilmediğim bi adam ve onun adamları kızılderililerde savaşmaya gidiyordu.pek bir sey veremedim ama yardımcı olursanız sevinirir
    Bu şarkının adı ne olabilir Yada hangi Bölümdur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Diziyi bitirdim ama hatırlamayadım biraz daha ipucu verirsen söylebilirim sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Valekov

Diziyi bitirdim ama hatırlamayadım biraz daha ipucu verirsen söylebilirim sanırım.

http://www.cnbce.tv/dizi/hell-on-wheels#hell-on-wheels/chapter/2-sezon/durant-nebraska?&_suid=1360489737333013107326247618084

Siteden buldum burdaki şarkının adı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwerty0034 -- 10 Şubat 2013; 11:53:50 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwerty0034

quote:

Orijinalden alıntı: Valekov

Diziyi bitirdim ama hatırlamayadım biraz daha ipucu verirsen söylebilirim sanırım.

http://www.cnbce.tv/dizi/hell-on-wheels#hell-on-wheels/chapter/2-sezon/durant-nebraska?&_suid=1360489737333013107326247618084

Siteden buldum burdaki şarkının adı ?

O bölümün sonunda bu şarkı çalıyor.

Bu da bölümün son sahnesi sanırım dediğin şarkı bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Valekov -- 10 Şubat 2013; 12:06:58 >

• Buldum adı soul of a man miş teşekkürler tekrtar. ama siz önce bulmuşsunuz :)
    Cnbce bakmayı akıl edemedim dün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qwerty0034 -- 10 Şubat 2013; 12:18:15 >
  • şarkının adı mı soul of a man imiş? merak ediyorum çünkü öyle bir övdün ki şarkıyı dinleyesim geldi valla. bulduğuna sevindim bu arada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim48

şarkının adı mı soul of a man imiş? merak ediyorum çünkü öyle bir övdün ki şarkıyı dinleyesim geldi valla. bulduğuna sevindim bu arada.

Teşekkürler dinledin mi güzelmiymiş :) ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Qwerty0034

quote:

Orijinalden alıntı: Abdurrahim48

şarkının adı mı soul of a man imiş? merak ediyorum çünkü öyle bir övdün ki şarkıyı dinleyesim geldi valla. bulduğuna sevindim bu arada.

Teşekkürler dinledin mi güzelmiymiş :) ?

dinledim blues oluyor dimi bu şarkı. o kategoriye giriyor yani? güzeldi ama ilk bir dakikadan sonra şarkıyı başa alıyosun gibi geldi bana. çok tekdüze gidiyor yani. ben alışmışım ortasında yavaşlayan hemen ardından sert bir giriş daha yapan nu-metal şarkılarına. o yüzden yadırgadım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.