Şimdi Ara

Hell Breaker Kaçtan Gider ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Xgenonda +0 Hell Breaker ım var satmayı düşünüyorum...
    ancak piyasada pek rastlamadım ve fiyatı konusunda pek bir fikrim yok...
    +6 +7 DOL ile takas yapılabilir mi, +6 +7 DOL fiyatlarında varmı demek istiyorum...
    +0 Hell Breaker a kim +7 DOL verir diyenler olabilir tabi fiyatını bilmediğim için soruyorum ve + basıpda takas yapabilirim...
    unutmadan preiste ii atak verirmi preistim var kullma imkanımda alabilir...
    şimdiden teşekküler....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof80 -- 26 Aralık 2006; 1:41:26 >

• priesta daha çok kılıç attack verir sen ona bence + bas ve +7-+8 ms ile takas et
  • ms felan değilde benim DOL gibi sağlam kalkana ihtiyacım var...
    Hell Breaker ın ne kadar ettiği önemli benim için şuan ona göre takasa girebilirim...
    iron impact daha fazla atak verir ms yerine onubiliyorum ama Hell Breaker nasıl atak verir deneyen preistler varsa bilgi verirse iyi olur...
    ms Hell Breaker dan daha ucuzdur benece ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi filozof80 -- 26 Aralık 2006; 5:20:53 >
  • arkadaşım sakın hell breaker boş deyip geçme.birde priestin priestler için mükemmel bir silahtır uprage olayından anlıyorsan +6 yap kullan derim.en iisilahlardan biri o serverde yaklaşık 800m eder.diezde ise 950ye koyan görmüştüm.aynen banada çıkmıştı diezde +6ya basıp satmıştım.ama silahı tam bilmiyodum 999a gitti(yani bedavaya)bence iyi bir fiyata bırak değerli bi silahtır yada kullan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

priesta daha çok kılıç attack verir sen ona bence + bas ve +7-+8 ms ile takas et

Prieste attack vermez diyosun öyle mi ? Öyle bir verir ki ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: ZaZaKi

arkadaşım sakın hell breaker boş deyip geçme.birde priestin priestler için mükemmel bir silahtır uprage olayından anlıyorsan +6 yap kullan derim.en iisilahlardan biri o serverde yaklaşık 800m eder.diezde ise 950ye koyan görmüştüm.aynen banada çıkmıştı diezde +6ya basıp satmıştım.ama silahı tam bilmiyodum 999a gitti(yani bedavaya)bence iyi bir fiyata bırak değerli bi silahtır yada kullan.

açıkmama için teşekkürler... umarım dedğin gibi iyi atak verir...
    pek preistler göremedim bu itemi daha çok wariorlarda görüyorum.... preistlerin tercihi iron impacten yana oluyo genelde....belki piyasada pek yok o yüzdendir
    upgradeden iyi kötü anlarım +6 yapmaya çalışırım...
    iyi atak verirse burada yazarım sizlere
    preistim int DOL almak isterdim +6 +7 çok ii olurdu... bakalım şansa denk gelirse DOL taksada yapa bilirim...

• hell breakerin varsa hiç uğraşma + bas +7 si ile +8 raptor alırsın bak benden söylemesi en azından +3 dene +7 ms ile takas yap
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    enion bow + kaçta yanar?
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: greenpæce

hell breakerin varsa hiç uğraşma + bas +7 si ile +8 raptor alırsın bak benden söylemesi en azından +3 dene +7 ms ile takas yap

dediğin gibi +7 Hell Breakera +8 raptor verilebiliyosa iyi para eden bir item demek
    ama +7 yapmak zor gerçekten +5 max +6 yapabilirim bu şekilde bi kullanmayı denerim baktım olmadı +7 DOL takasına girerim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: filozof80

quote:

hell breakerin varsa hiç uğraşma + bas +7 si ile +8 raptor alırsın bak benden söylemesi en azından +3 dene +7 ms ile takas yap

dediğin gibi +7 Hell Breakera +8 raptor verilebiliyosa iyi para eden bir item demek
    ama +7 yapmak zor gerçekten +5 max +6 yapabilirim bu şekilde bi kullanmayı denerim baktım olmadı +7 DOL takasına girerim...

Sözümü dinle +3 basıp +7 ms ile takas dene

yada +3 bas satıp +7 ms al iyi para ediyo

• quote:

quote:

quote:

+ BASIP TAKASA SATARIM DA MS GÖZÜM PEK YOK DOL OLSA TAM SÜPER OLACAK

• Arkadas bugla hell breaker cıkardı sonra +6ya bastı
  • nerden düştü kanka
  • BANA YEŞİK KUTUDAN ÇIKTI
  • quote:

quote:

quote:

sanırım busla +3 garanti basılır +3 den sonra busla bir ihtimal +4 e basarım sonra trina alabilirsem trina alıp basabilirim...
    ama önden item yakmak şart sanırım 5-6 hight clas item yakmak gerk diye biliyorum..
    ancak uniq itemleri basmada yanma riski daha çok olduğunu biliyorum...
    max +6 ya zorlarım sanırım...
    upgradede tawsiyesi olan varsa tawsiyelere açığım...

• WALLA KARDES UPGRADE İÇİN TEK TAVSİYEM SANA TRİNA KULLANMAN BİRAZ TUZLU OLUR AMA +3 DEN SONRA ENİQUE İTEMLERİN YANMA RİSKİ BAYA ARTIYOR. BENCE TRİNA İLE +6 YA KADAR BASARSIN AMA ARADA CHİTİN ARMOR FALAN KESİN YAKMAN LAZIM Kİ İŞİN GARANTİYE BİNSİN YADA +7 FP YAKARKEN ARADA KESİN ÇIKAR ZATEN +8 FP FALAN BEN YAKIYIM DİYE BASIYORUM AMA FP LERİN BİR KAÇI +8 OLUYOR ORADANDA KAR EDERSİN ;)
  • yerinde olsam +4 basar satardım
  • quote:

Orjinalden alıntı: K4uRT

WALLA KARDES UPGRADE İÇİN TEK TAVSİYEM SANA TRİNA KULLANMAN BİRAZ TUZLU OLUR AMA +3 DEN SONRA ENİQUE İTEMLERİN YANMA RİSKİ BAYA ARTIYOR. BENCE TRİNA İLE +6 YA KADAR BASARSIN AMA ARADA CHİTİN ARMOR FALAN KESİN YAKMAN LAZIM Kİ İŞİN GARANTİYE BİNSİN YADA +7 FP YAKARKEN ARADA KESİN ÇIKAR ZATEN +8 FP FALAN BEN YAKIYIM DİYE BASIYORUM AMA FP LERİN BİR KAÇI +8 OLUYOR ORADANDA KAR EDERSİN ;)

TRİNA HAKKETTEN TUZLUYA GELİYO...
    AMA BU İTEM İÇİN DEĞER SANIRIM
    BİRAZ ARAŞTIRINCA +7 SİNİ 80 GB CİVARINA SATIYOLARMIŞ ONU ÖĞRENDİM
    +6 OLSUN BENİM OLSUN DİYORUM, 64 PREİSTİM VAR STR YAPIP KULANA BİLİRİM...
    AÇIKLAMLAR VE YORUMLAR İÇİN HERKESE TEŞEKKÜLER...
    BAŞKA BİR BİLGİSİ OLAN YADA EKLEMEK İSTEDİĞİLAN VARSA YAZABİLİR

• Öncelikle unique upgrade i biraz sakattır belirteyim..
    +3 e kadar %100 yaparsın..Ama asıl iş ordan sonra başlar..
    +3 den +4 yapmak +7 yapmak gibi birşeydir..+4 yaparsan büyük ihtimalle +6 yaparsın..
    2 fp yak hb ı bas derim..
    Bol şans..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 2Late4Escape

Öncelikle unique upgrade i biraz sakattır belirteyim..
    +3 e kadar %100 yaparsın..Ama asıl iş ordan sonra başlar..
    +3 den +4 yapmak +7 yapmak gibi birşeydir..+4 yaparsan büyük ihtimalle +6 yaparsın..
    2 fp yak hb ı bas derim..
    Bol şans..

+3 den +4 e basmak, +4 den +5 e basmakdan dahamı zor
    tirina dedim bi baktım piyasaya 10gb den koymuşlar tezgahlara oha dedim resmen
    silver premium almak daha karlı bence... hem 1 tane trina geliyo hemde 1000 cash ...
    1000 cash le sc alıp satıp ikinici bir trina daha alınır :)

• quote:

Orjinalden alıntı: el_morad

priesta daha çok kılıç attack verir sen ona bence + bas ve +7-+8 ms ile takas et

master acmadan ms turu sılahlar prıestte ıse yaramaz ama hb turu clup ıtem ler her lvlde attack werır
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.