Bildirim
hell breaker
Okey Kayganlaştırıcı Jel - Çilek Özlü 100 ml : Amazon.com.tr: Sağlık ve Bakım
https://www.amazon.com.tr/dp/B093PX1J27
5 ay önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
hell breaker +6 sı 800m cıvarı dth +3 180 m dun sattım ama cok ayrı ıkısıde hell breaker savascı prıest dıgerı chıtın shell gorunume onem verenler kullanır ve vurus gucu yoktur. -
quote:
Orjinalden alıntı: l
hell breaker +6 sı 800m cıvarı dth +3 180 m dun sattım ama cok ayrı ıkısıde hell breaker savascı prıest dıgerı chıtın shell gorunume onem verenler kullanır ve vurus gucu yoktur.
hmm anladım peki düzgün bi bp için ne önerebilirsin (mirage sword hariç) -
iron impact ve hell breakerın üstüne silah tanımam -
tamamda bunların fiyatlarıda lazım bana ona göre biriktiricem bide +1 mirage sword un fiyatını bile asa söölesin pls -
bende mirage +8 üstüne tanımam -
quote:
Orjinalden alıntı: failed
tamamda bunların fiyatlarıda lazım bana ona göre biriktiricem bide +1 mirage sword un fiyatını bile asa söölesin pls
Bu iki silahı genelde merchanta koymazlar.Anla yani -
bak arkadasım bende priestim ama ıntelim ama bp icin en ideal silah ıron ımpact +6sı 160 attack verıyo dusun yani bizim cafede bi tane 61level bp var elinde +6 iron impact var attack'ı 1500civarında yani iron impact bence daha iyi -
quote:
Orjinalden alıntı: ali_emre
quote:
Orjinalden alıntı: failed
tamamda bunların fiyatlarıda lazım bana ona göre biriktiricem bide +1 mirage sword un fiyatını bile asa söölesin pls
Bu iki silahı genelde merchanta koymazlar.Anla yani
koyarlar ..koyarlar
Priest piyasasını bilmem de +7 MS yi 550m gördüm (Cyhper) -
Hell breaker ve iron impacti kastediyorum. -
onların fiyatları serwer a göre deişir ama bp de dth yi ne yapcaını annamadım? -
totemic club +2 20gb diezde düşünün iron impact ne kadardır hele +6 olan -
Kardeş Full Str Ol int yi 75 yap yeter uzerıne +7/15 str ıtem lerı al elınde heal breaker ı cek we kos cz de yıkamayacan adam yok paradise yi at dal
bu kadar
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X