Şimdi Ara

Helikopterden anlayan arkadaşlar içeri (Yeğenim için)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
352
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler direk konuya girmek istiyorum. Lise 2 de okuyan bir Yeğenim var. Tam anlayamadığım kadarıyla 4 kanatlı mı 4 kanallı mı orta büyüklükte bir helikopter istiyor. Yardımcı olur musunuz ? Tavsiyesi olanlar var mı ? Temiz 2. El bulabilir miyim ? Maddi durumum çok iyi değil.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Beyler direk konuya girmek istiyorum. Lise 2 de okuyan bir Yeğenim var. Tam anlayamadığım kadarıyla 4 kanatlı mı 4 kanallı mı orta büyüklükte bir helikopter istiyor. Yardımcı olur musunuz ? Tavsiyesi olanlar var mı ? Temiz 2. El bulabilir miyim ? Maddi durumum çok iyi değil.

v911 var trde 80 ile 100 tl arasında bulabilirsiniz eğer zamanım var diyorsanız yurtdışınından bangooddan 30 dolara alabilirsiniz
  • merhaba hocam, ebaydan v911 i 20 dolara sipariş ettim daha yeni tavsiye ederim ama gelmesi 30 günü bulur. 4 kanallı bulabileceğin fiyat performans açısından en iyi helikopterdir.

http://www.ebay.com/itm/New-Version-WLtoys-V911-2-4G-4Ch-Single-Blade-GYRO-Radio-RC-Helicopter-Blue-BNF-/371174125724?pt=Radio_Control_Vehicles&hash=item566bb3b09c#shpCntId
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mozzarella

quote:

Orijinalden alıntı: superior001

Beyler direk konuya girmek istiyorum. Lise 2 de okuyan bir Yeğenim var. Tam anlayamadığım kadarıyla 4 kanatlı mı 4 kanallı mı orta büyüklükte bir helikopter istiyor. Yardımcı olur musunuz ? Tavsiyesi olanlar var mı ? Temiz 2. El bulabilir miyim ? Maddi durumum çok iyi değil.

v911 var trde 80 ile 100 tl arasında bulabilirsiniz eğer zamanım var diyorsanız yurtdışınından bangooddan 30 dolara alabilirsiniz

Hocam yuvarlak istiyor. UFO gibi olanlardan.

• yunusesss kullanıcısına yanıt
    Üsteki mesajda belirttim hocam yuvarlak istiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.