Şimdi Ara

Helal Olsun Japonya'ya, PKK konusu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
7.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Leipold

Tam mesajimi editlemeye calisiyorum mesajimi silmisler. Allah Allah niye sildiniz. "Akari MHP'nin basina gec Bahceli'den daha iyi yonetirsin" dedim diye mi? Ayip, bu yuzden mesaj mi silinir? Neyse bende bunu hazirlamistim bari buraya koyayim 

Akari diye yazilir Asena diye okunur! Akari reyizi yedirtmeyiz!

cCc Asa Akira cCc

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Batı'da PKK terörist sayılsa bile yine aynı Batı'da Türkiye hakkında temelde insan hakları ve humanizm retoriğine göre şekillenen oldukça yoğun bir negatif algı bulutu var. Japonya ise Batı'ya göre bambaşka bir ülke ve toplum. Japonya'da romantik sol devrimcilik ve humanist damarlar hiçbir zaman Batı'daki kadar güçlü olmadı. Japonya bir "gelenekler ülkesi". Terörist olarak kabul gören bir akıma sol sempatizanlık yapma hipokrasisini (politik ikiyüzlülüğü) gösterecek memleket değil. Teröristin yerleşik tanımlarına göre teröriste muamele gösterecek bir memleket.

Batılı'ya bile kolayca "gaijin" diyebilen insanlar şalvarlı, makineli tüfekli, güya bir halkı savunduğunu iddia eden, bomba patlatan, uyuşturucu ve silah ticareti yapan, Dünya'nın öbür ucundaki dağ adamlarını also known as PKK'lıları ne yapsın? Onlara komikçe güller atmayacaklardı tabii ki.

Milliyetçi ülkeler gelişemez diyen aptallar iyi okusun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Türkçü Kayı

Kürtler yıllarca bizi Avrupa'ya kötüleyip sığınma hakkı elde ettiler tabi ki ırkçılık falan işin bahanesi maksat Avrupa'ya kapağı atmaktı.

Hocam alan adamlarda gayet iyi biliyor Türklerin bunları ezmediğini işine geliyor istediği gibi kullanabilir çünkü

• L.J kullanıcısına yanıt
    Kamera karşısın da kolay ana gerçekte Lan lun demek Öyle kolay değil o işler . Sanki Türkiye de yaşamıyor gibi konuşuyorsunuz . ABD ypg ye destek veriyor ama ABD ürünleri TR de satılıyor . Alman arabaları vızır vızır geziyor . Fransız kozmetik ürünleri her evde .

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Japonya'da "işkence gördüğünü" iddia edip, orada mülteci olanlar var. Ama Japonya bu konu da epey sert. Gerçekten işkence görsen bile sana oturum izni bile vermiyor normalde. Benim anladığım kadarı ile birilerinin baskısı ile o insanlar orada.

Avrupa'da Türkiye'de "işkence görüyorum" deyip vatandaşlık alan Kürt, Türk bir sürü insan var ama o da bitiyor artık.

• quote:

Orijinalden alıntı: Heinz Guderian

Milliyetçi ülkeler gelişemez diyen aptallar iyi okusun.

Alıntıları Göster

Kesinlikle

• Uzekena kullanıcısına yanıt

abd pkk ya destek veriyor diye abd mallarını almayalım mı ?

biz abd mallarını almazsak alternatifi yok ama abd zarar etmez.

• Bu forumda da var, ülkenin her tarafindalar bu itler. Hatta bu mesajı da okuyorlar ama sinirlerinden kuduruyorlar.

Anlayın artık korkak terörist köpekler, bir çizgi seçmek zorundasiniz. Davanız(!) Uğruna ya dağlarda türk askeri tarafından başı ezilmeyi bekleyen bir it sürüsü olacaksınız ya da meşru yolu seçecekseniz dağlardan çekilip öyle arayacaksınız pislik haklarınızı. Yok öyle hem terör estireyim hem de "mağdur" ve "ezilen halk" olayım. Batı bile yemiyor artık, sadece satılmış devlet başkanları kaldı bunu savunan ama halk artık biliyor.

Allah teröristin bile azıcık da olsa şereflisini versin. Hakkını arayacaksan git Şamil basayev gibi dik duruş sergileyerek ara, gidip liseli kız çocuğu gibi "eama eziliyoğriiz biz, töce bisi esiyooğr" diye ağlayarak, Batı'nın itligini yaparak değil.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mr. solucan -- 26 Haziran 2020; 22:42:10 >
  • Söz söyleyecek billuru vardı he! Onun için mi Apo yıllarca Suriye'de elini kolunu sallayarak yaşadı, gezdi, dolaştı? Onun için mi ABD çekiç güç adıyla burnunun dibinde her türlü desteği verdi? Onun için mi Osman Pamukoğlu ''Bizim birçok yurt dışı operasyonumuz gelen telefonlarla engellendi.'' diye yazdı?

Dünya kamuoyunda olay gündeme gelmiş artık. Değil İtalya o şartlarda hiçbir ülke Apo'yu sınırlarında tutamazdı.

Yahu şu an çok güçlü değiliz eyvallah tamam da şu ''90'larda aslında güçlüydük.'' masalını bırakın. Yüzlerce teröristin elini kolunu sallayarak karakol bastığı dönemden bahsediyoruz. Güçlüymüş...

• PKK ve türevini destekleyen kişiler. Kürtler demek yanlış olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: vexra

PKK ve türevini destekleyen kişiler. Kürtler demek yanlış olur.

PKK'yı uzaylılar mı destekliyor Kürt destekli bölücü örgüt işte amaçları özerk veya bağımsız Kürt devleti kurmak.

Kürt Teali Cemiyeti kalıntısı.

• Demek istediğim şu: her Kürt, PKK destekçisi olacak diye bir şey yok, ondan yazdım. Yoksa Ermeni'den tut, İngiliz'i bile var bu örgütün içinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 26 Haziran 2020; 23:32:30 >
  • Japonlar adamdır ya.

• quote:

Demek istediğim şu: her Kürt, PKK destekçisi olacak diye bir şey yok, ondan yazdım. Yoksa Ermeni'den tut, İngiliz'i bile var bu örgütün içinde.

Arkadaş da her Kürt PKK'lidir dememiş zaten. PKK'lilarin çoğunluğu Kürttür demiş. Bunu da kabul edin artık.

• mr. solucan kullanıcısına yanıt
    Kürt'ler demekle, PKK destekçisi Kürt'ler demek arasında fark var. PKK'nın büyük bölümünü Kürt'ler oluşturuyor, bunu biliyoruz zaten.

Büyük ihtimalle kendisi de PKK destekçisi Kürt'lerden bahsetmek istemiş ama bunu kötü anlamda farklı yöne çekmek isteyen olacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vexra -- 26 Haziran 2020; 23:56:43 >
  • quote:

Demek istediğim şu: her Kürt, PKK destekçisi olacak diye bir şey yok, ondan yazdım. Yoksa Ermeni'den tut, İngiliz'i bile var bu örgütün içinde.

İyi de örgütün kuruluş amacı ve hangi etnik köken tarafından desteklendiği belli. Ermeni ve İngiliz olabilir bunlar da Türkiye'nin bölünmesine ve Kürt devleti kurulmasına hizmet ediyor ve örgütün ezici çoğunluğunu Kürtler oluşturuyor.

Şöyle de bir durum var bugün PKK'nın siyasi ayağı olan HDP 6 milyona yakın oy alıyorsa PKK Kürtlerden de önemli derecede destek görüyor demektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Türkçü Kayı -- 27 Haziran 2020; 0:2:3 >
  • Tamam bunları biliyoruz zaten, ben Kürt yoktur demiyorum ki. Büyük çoğunlu etnik kökeni Kürt olan kişiler oluşturuyor.

Türkiye'de etnik kökeni Kürt olan, Türk vatandaşı olup, ülkesine bağlı insanlar var. Ona dikkat çekmeye çalışıyorum. HDP'ye her oy vereni de terörist olarak yaftalayamayız, ha bu demek değildir ki içlerinde terör sevici yok.

• japonların salt akılcı tavrına bayılıyorum. bu çalışkan ve akıllı milletle güzel ilişkiler kurulmalıdır.

• asau kullanıcısına yanıt

Ben de böyle hatırlıyorum. Bunlar kürdistanı destekliyor diye biliyorum.

• Kürtler derken ?

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.