Şimdi Ara

helal olsun aykut kocaman

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
65
Cevap
0
Favori
1.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • zor bir karar olmasına rağmen doğru kararı verdi saygısızlığı affetmedi
    kim olursa olsun (messi de dahil ) hiç bir futbolcu hiç bir çalışan saygısızlık yapamaz
    takımın en iyiside olsa en kötüsü de olsa farketmemeli...

ÖNEMLİ NOT FMCİLER CMCİLER FENERBAHÇELİ OLDUĞUNU SANAN ÇOÇUKLAR LÜTFEN KONUYA YORUM YAPMASIN

• +1907

Sahada o hareketleri yap sonra bir sonraki maç ilk 11 de başlatarak ödüllendirilmeyi bekle öyle bir dünya yok. Karar mercisine saygıyı üstün tutacak stoch
  • Acaba şunu düşünemediniz mi;
    Neden hep aykut kocamana yapılıyor bu ?
    Emreyle başladı,Alexle patladı,Bienvenüyle devam etti şimdide stoch görevde ?
    Futbolcular birlik mi olmuşki bu adama ?
    Teknik adam oyuncularını kontrol etmeyi bilmiyorsa bırakın bu zırvalıkları yok helal olsun yok doğruyu yaptıyı.
    1-2 olsa tamamda ne oluyor hayrola 2 ayda bir isyan ? Var bi bozukluk hocada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PunisheRaFk

Acaba şunu düşünemediniz mi;
    Teknik adam oyuncularını kontrol etmeyi bilmiyorsa bırakın bu zırvalıkları yok helal olsun yok doğruyu yaptıyı.

O kadarını düşünmeye kafaları basmıyor ki hocam.
  • Bize Aykut Müstehak.
  • Yaptığı doğru ama,açıklaması yanlıştı.Bir sonraki maçta oynatmak için falan filan diye açıklama yapmaya gerek yok.herkes haddini bilecek,beğenmeyen gidecek diyeceksin,çekeceksin kulübeye gerekirse
  • hic stocha saygı var mı diyen yok? Yedeklerin çıktığı maçta bırakta bir tane 90dk oynasın adam gibi topcumuz vardı onuda kaybettik...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fatih Terim Artık Çöp
    7 yıl önce açıldı
    GS HUKUK NE ABİ YA
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Zihniyete bak abi süpersiniz devam edin güneşli günler(!) yakındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: lombi

Böyle koyun taraftar oldugu sürece A.K istedigi her şeyi yapmaya devam eder.

Bunlar taraftar değil mürit hocam herşeyi tek taraflı görüyorlar.
  • quote:

bir okulda müdür-öğrretmen-öğrenci seviyesi vardır bilir misin ?
    biraz düşün ne demek istediğimi çakarsın belki
    ronaldinho barcelonadan neden kovuldu biliyor musun ? basında çıkanların hiçbirisi değil ?
    ben aykut kocaman hatasız kul demiyorum ki onun da bir çok hatası var ve bende stochu çıkartmasına maç esnasında kızdım ama sonradan onun penceresinden bakınca (td gözü ile )(fm cm gözü ile değil td gözü ile )
    hak verdim ibb maçı çok daha önemliiyken neden stochu sahada tutaym ki...

bienvenü gideceğini söyledi zaten twitterda ne sorunundan bahsediyorsunuz

bu insanlar günlük yaşamaktan günlük düşünmekten ne zaman vazgeçecek merak ediyorum...

• quote:

Orijinalden alıntı: İnception77

quote:

ronaldinho barcelonadan neden kovuldu biliyor musun ? basında çıkanların hiçbirisi değil ?
    ben aykut kocaman hatasız kul demiyorum ki onun da bir çok hatası var ve bende stochu çıkartmasına maç esnasında kızdım ama sonradan onun penceresinden bakınca (td gözü ile )(fm cm gözü ile değil td gözü ile )

bu insanlar günlük yaşamaktan günlük düşünmekten ne zaman vazgeçecek merak ediyorum...

Ben de diyorum ki hiç bir futbolcunun saygısızlığını desteklemem hepsi yanlıştır.
    Ben diyorum ki neden hep aykuta yapılıyor çaktın ?
    Ronaldinhosu messisi ronaldosu yok bu işin.
    Eğer bir takımda sürekli futbolcu-LAR ve td arası sorun oluyorsa hocada bi problem vardır bunun başka izahı yok.
    O adam Peygamber değil,bu amaçsızca körcesine desteğin anlamı yok.
    Birini seviyorsun diye onu ölümüne her hatasıyla destekleyemezsin.
    Menejerlik oyunlarıyla arandaki problemi çözemedim ne alaka merak ettim hakikaten ?

• quote:

Orijinalden alıntı: the_imam912

Zihniyete bak abi süpersiniz devam edin güneşli günler(!) yakındır

sizin gibilere rağmen o günler yakın merak etme
  • Peki bu oyuncular ruh hastası mı da hep Aykut'a tripleniyorlar ? Alex Semih Bien Emre Stoch ??

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tip taraftarları görünce vallaha da billaha da herşeye müstehakız..
  • kendinizi kaybetmeyin beyler edepli olun azcık aykutu savunanlara ana bacı muhabbetine döndürmüş biri olayı ztn hırsından gözü dönmüş ne yapacağını şaşırmış sakallı , el kol sallayıp eldiven fırlatan adam yarın birgün daha kötü olaylara imzasını atar savunulacak tarafı yoktur bu çocuk adamın mourınho yapsa aynı şeyi ne yürekli adam olur aykut yapınca mal aykut oluyor burda aykutu savunmuyorum yaptığı hareketin doğruluğunu söylüyorum alex gibi adam gitti stoch kim ??? hem aykut gitsin diyorsunuz kim gelcek bu saatten sonra gelen ne gibi fark yaratıcak ve kim bilir neler talep edicek herşeyi çok çabuk unutuyorsunuz....bu sene sonuna kadar izleyin görün bir ztn olmazsa taraftar baskısına kimse dayanamaz gider sezonun ortasında tam kırılma noktasında adamın istifasını istiyorsunuz tamamen saçmalık yani bullshit....
  • quote:

Orijinalden alıntı: $U$PeCT RoCKerS

Peki bu oyuncular ruh hastası mı da hep Aykut'a tripleniyorlar ? Alex Semih Bien Emre Stoch ??

Bende ısrarla onu anlatmaya çalışıyorumda nedense bir türlü takıntılarından vazgeçemiyor bazıları.
  • quote:

quote:

quote:

Ben de diyorum ki hiç bir futbolcunun saygısızlığını desteklemem hepsi yanlıştır.
    Eğer bir takımda sürekli futbolcu-LAR ve td arası sorun oluyorsa hocada bi problem vardır bunun başka izahı yok.
    Menejerlik oyunlarıyla arandaki problemi çözemedim ne alaka merak ettim hakikaten ?

sen giderken ben dönmüş bir kere daha gidiyordum o yüzden bana öyle çaktın mı falan ayakları yapma...
    o söylediğin futbolcuların geçmişlerine bakarsan zaten sorunu anlarsın ha anlamazsan hala o zaman sorun sendedir...
    ki ben asla aykut kocaman hatasız falan da demedim demiyecek kadar futbolcu ve futbol bilgisine sahibim sizin gibi fm cmcilik oynamıyorum...
    aykut kocamanın hatalarını görmediğimi mi sanıyorsunuz gerçekten (bu 1 hata değildir stoch olayı tamamen doğrudur )
    ancak ben inandığım doğrular için hemde aziz yıldırım yönetimi varken aykut kocamandan daha iyisinin gelmeyeceğini bilidğim için (günlük düşünenlerin aksine)
    destek vermeye devam edeceğim bu demek değildir ki aykut hoca hatasız kul bende onun hatalarını görmüyorum anlamına gelmez
    zeman-rıdvan-denizli-daum-zico-daum-hiçbirisi aykut hocadan daha iyi td değil ve hoca yönünden hep istikrarsızlık ve hep daha kötüye gidiş varken
    aykut kocamanın yaptıklarıını görmemek sizin gibi günlük düşünenlere nail dir...

ha aykut hoca gidecek löw gelecek derseniz 1 saniye bile düşünen kabul ederim
    ama malesef ortada aziz yıldırım gerçekleri var...

• Arkadaş doğru söylemiş ya biat edersin ya da yol alırsın sen kimsin ki atarlanıyorsun yüce Kocaman'a.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

sen giderken ben dönmüş bir kere daha gidiyordum o yüzden bana öyle çaktın mı falan ayakları yapma...
    o söylediğin futbolcuların geçmişlerine bakarsan zaten sorunu anlarsın ha anlamazsan hala o zaman sorun sendedir...
    ki ben asla aykut kocaman hatasız falan da demedim demiyecek kadar futbolcu ve futbol bilgisine sahibim sizin gibi fm cmcilik oynamıyorum...
    aykut kocamanın hatalarını görmediğimi mi sanıyorsunuz gerçekten (bu 1 hata değildir stoch olayı tamamen doğrudur )
    ancak ben inandığım doğrular için hemde aziz yıldırım yönetimi varken aykut kocamandan daha iyisinin gelmeyeceğini bilidğim için (günlük düşünenlerin aksine)
    destek vermeye devam edeceğim bu demek değildir ki aykut hoca hatasız kul bende onun hatalarını görmüyorum anlamına gelmez
    zeman-rıdvan-denizli-daum-zico-daum-hiçbirisi aykut hocadan daha iyi td değil ve hoca yönünden hep istikrarsızlık ve hep daha kötüye gidiş varken
    aykut kocamanın yaptıklarıını görmemek sizin gibi günlük düşünenlere nail dir...

ha aykut hoca gidecek löw gelecek derseniz 1 saniye bile düşünen kabul ederim
    ama malesef ortada aziz yıldırım gerçekleri var...

Birader egolarınla uğraşamam senin.
    Benim çaktınmı dememin tek sebebi benim kim olduğumu bilmeden kendin bana çaktın mı kelimesini kullanma terbiyesizliğinde bulundun bunu önce bir netleştirelim asma kesme yapmayı bırak.
    Yine yeniliyorum beni tanımadan öyle gittim geldim yol aldım yol verdim çocuksu muhabbetlerinide bırakalım mahalle muhabbetine dönmesin bu.
    Hangi oyuncunun geçmişine bakıyorsun onu sorabilir miyim Alex' mi ? Stoch' mu Bienvenü 'mü ? Bienvenünün adını dahi bilmiyordu kimse young boys maçına kadar nerden geçmişine bakılacak.
    Diğer 2'sini söylemiyorum bile hocalarıyla ne zaman problem yaşamışlar acaba aykuta kadar ?
    Bir menajerlik oyunu senin içine nasıl olmuşta bu kadar oturmuş bilemem ama sözlük muhabbetleri gibi öyle aşşağılamaya çalışmana gerek yok konuyla hiç ilgisi yok çünkü biraz düşün düşünesin diye var o taşıdığın yük.
    Ben ŞUAN(!!) hiç bir şekilde hocanın değişmesini savunmadım,eğer bu yola girildiyse o hocada üstündeki yükü bilip adam olacak.
    Öyle yok aykut böyle adamdır şöyle adamdırı geçin ben işindeki adamlığıyla duruşuyla ilgilenirim sokaktaki adamlığıyla değil nüfüsuma aldırmayacam aykutu.
    Şimdi git kendine 2-3 ergen bul onlarla muhabbet et ki gittim geldim laflarını yedirebilesin...

• Benim için sorun yok başarısız olursa gidicek.Sezon sonu şampiyon ol istersen Yedek ağırlık kadroyla çık asların hepsini sat.Ama sezon sonu geldiğinde 3 temmuz hakemler cart curt deme bana.Bu kadro önde basamıyorsa Akhisara karşı bile öne geçip 1 farklı skorun üzerine yatıyorsa orada sorun var demektir.

Stoch olayı Emre olayı Alex olayı hepsi iletişimsizlikten kaynaklanan olaylar.Kafasının içindekini kimse bilmiyor ki.Eminim kendisi bile bilmiyordu bir sonraki maç ne yapacağını.Ben sezon sonuna kadar şampiyonluk şartıyla desteğimi sürdürmeye devam edicem.Bu kadro 2.likle bu sezonu noktalarsa başarısızlığın dik alasıdır.Görünüş itibarıyla Meireles ve Sow sürekli yüksek performans göstermek zorunda gibi.Yoksa şampiyon olabilmemiz mucizelere kalır.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.