quote:Orijinalden alıntı: B.S.S. quote:Orijinalden alıntı: greenhell dedim ya işte bikaç ay geçti diye yaştan olsa gerek bu arada nabtın abi işi gücü halleddin mi? işi bıraktık, daha doğrusu attılar hayırlısıyla ama alacağım var işte, kalan maaşlar + tazminat, onlar da artık ne zaman olur Allah bilir
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: B.S.S. quote:Orijinalden alıntı: greenhell dedim ya işte bikaç ay geçti diye yaştan olsa gerek bu arada nabtın abi işi gücü halleddin mi? işi bıraktık, daha doğrusu attılar hayırlısıyla ama alacağım var işte, kalan maaşlar + tazminat, onlar da artık ne zaman olur Allah bilir başka yerlere bakıyordun, bayramdan sonra bakacam diyodun onları nabtın buldunnu :D
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S. başka yerlere bakıyordun, bayramdan sonra bakacam diyodun onları nabtın buldunnu :D referans olacak kişiye daha yeni ulaşabildim, ayarlıycak bakalım, pazartesi belli olur ne olacağı
quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: B.S.S. başka yerlere bakıyordun, bayramdan sonra bakacam diyodun onları nabtın buldunnu :D referans olacak kişiye daha yeni ulaşabildim, ayarlıycak bakalım, pazartesi belli olur ne olacağı hayırlısı abicim.
quote:Orijinalden alıntı: B.S.S. quote:Orijinalden alıntı: greenhell quote:Orijinalden alıntı: B.S.S. başka yerlere bakıyordun, bayramdan sonra bakacam diyodun onları nabtın buldunnu :D referans olacak kişiye daha yeni ulaşabildim, ayarlıycak bakalım, pazartesi belli olur ne olacağı hayırlısı abicim. inşallah