Bildirim
hediye edilecek olan brolaf a ne oldu?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
transfer bittikten sonra gelicek diye biliyorum _____________________________ Ore Ni Kateru No Wa Ore Dake Da -
quote:
Orijinalden alıntı: acanga71
merhabalar
oyun tr server ına gectıkten sonra ilk kez bugün girme fırsatım oldu,brolaf hediye edilecek diye biliyordum,ancak hesabıma o skin kilitli halen,durum nedir?
cevap yazan herkese şimdiden teşekkürler.
ücretsiz geçiş bittikten sonra Tr de kalanlara gelicek o.. Nedir bu acele_____________________________ Metalurji Ve Malzeme MühendisliğiLoL : BlackmollaSteam: BlackmollaOrigin: TheBlackmolla -
bu konuyu açan 123151. kişi olarak bizden ikinci el tuvalet kağıdı kazandınız _____________________________ developer, hacker, driv3r.. -
5 ekim den sonra verilecek sanırım _____________________________ -
ağaca çıktı _____________________________ -
Geçiş kapandıktan sonra verilecek Brolaf skini. _____________________________ -
Cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkürler.Espri yapmaya çalışan zavallılara söyleyecek sözüm yok.. _____________________________ -
-
quote:
Orijinalden alıntı: acanga71
Cevap veren arkadaşlara tekrar teşekkürler.Espri yapmaya çalışan zavallılara söyleyecek sözüm yok..
OOO MANYAK LAF MANNYAK LAF MANNNYAK
adam cool beyler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X