Şimdi Ara

Hediye dk'lar buharlaştı!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
361
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Dün tanımlı görünen ve 3 hafta daha kullanım süresi olan dk'lardan bugün 4dk kalmış, detaylardan baktım öyle bir kullanım yok.

• Şuansa 215dk olarak düzeltildi, her kim oynuyorsa ayıptır ramazanda(;
  • Voda ya bulasma, turkcell den sasma :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: AhmedKaymakcı

Voda ya bulasma, turkcell den sasma :)

:)
  • Vodafone da gayet normal. Mart ayındayken bu kampanya Nisan itibarıyle bitmiştir diye uyarı verebiliyor :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: HmB_SaL

Vodafone da gayet normal. Mart ayındayken bu kampanya Nisan itibarıyle bitmiştir diye uyarı verebiliyor :)

• vodafone laf etmeyin, turkcell benim faturaları hep şişiriyordu anlamıyordum neden arttığını, vodafone geçtim rahata erdim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Zubizu Kampanya ve Fırsatları
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ten_don
    Şuansa 215dk olarak düzeltildi, her kim oynuyorsa ayıptır ramazanda(;

sıcaktandır artı birde elemanlar oruç tutuyorsa iftardan sonra düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ege_Aşığı

vodafone laf etmeyin, turkcell benim faturaları hep şişiriyordu anlamıyordum neden arttığını, vodafone geçtim rahata erdim.

garezi mi vardı Turkcell'in size:)
  • quote:

vodafone laf etmeyin, turkcell benim faturaları hep şişiriyordu anlamıyordum neden arttığını, vodafone geçtim rahata erdim.

Bizzat Süreyya Ciliv şişiyordur hatta...

Hocam sen konuşmadığın sürece internete girmediğin sürece faturan neden yüksek gelsin. Hadi diyelim bir yanlışlık oldu. Mh yi arayıp düzeltin dediğin zaman eğer yanlışlık 5tl ise müşteri memnuniyeti diye bi 5tl indirim de turkcell veriyor. Turkcell müşteri memnuniyeti ile ilgilenmede 1 numaradır bence. Hee kampanya yapmıyor falan gözümüzden baya düştü bu aralar ama yapacağı en ufak kampanyada yine turkcelle giderim orası ayrı. En azından kendimi güvende hissediyorum maduriyet halinde arar alırım hakkımı diyorum...
  • vodafon gerçekten hediye dakikalar konusunda şüphe uyandırmaya başladı 4*4 yaz kampanyası dakikalarını *5566# yaptığınızda kampanya bitmiştir diyor.Oysaki bakiye öğrenme içindi bu numara.
    Cep özgür 120 dakikada kalan bakiyeyi öğrenmenin tek yolu ise müşteri hizmetlerini aramakmış böyle saçma sistem olur mu yada işlerine mi gelmiyor müşterinin anında öğrenmesi.
  • Çok pahalıydı ya, ve fatura sanki fazla gibi geliyordu, vodafone gayet uygun :))
    quote:

Orijinalden alıntı: hypnosse

quote:

garezi mi vardı Turkcell'in size:)
  • görüşüne saygı duyuyorum, ama turkcell pahalı, zengin hattı oldu, bence vodafone.
    quote:

quote:

Hocam sen konuşmadığın sürece internete girmediğin sürece faturan neden yüksek gelsin. Hadi diyelim bir yanlışlık oldu. Mh yi arayıp düzeltin dediğin zaman eğer yanlışlık 5tl ise müşteri memnuniyeti diye bi 5tl indirim de turkcell veriyor. Turkcell müşteri memnuniyeti ile ilgilenmede 1 numaradır bence. Hee kampanya yapmıyor falan gözümüzden baya düştü bu aralar ama yapacağı en ufak kampanyada yine turkcelle giderim orası ayrı. En azından kendimi güvende hissediyorum maduriyet halinde arar alırım hakkımı diyorum...

• quote:

quote:

turkcell'de herkesin başına sabah uyandığında kullanım ttutarı 40kuruş 1tl vs şeklinde msjları telefonunda görmüştür. iphonedaki tüm internet ayarlarımı kapattığım halde 5kb bağlantı deyip 50krş alan, 100mb interneti bile abartı fiyatlara veren bir kurum turkcell. vodafone sınırsız internet bu söylediğim kuruşların havaya uçması internetle sınırlı değil, 3310da bile gidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.