Şimdi Ara

Hedefim ve Yokatlasla sınavlanın ortak tahminleri .

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
346
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Hedefim ve Yokatlasla sınavlanın ortak tahminleri .

gitmek istediğim üniversitenin geçen seneki netlerinin ortalamaları bu şekilde ve 132 binle kapatmış.

bu netleri oranladığımızda karşıma bu netler çıkıyor. bu arada odp 79 yani tamda üniversitenin ortalama odp'sinin hemen hemen aynısı.

Tyt
    ----
    Türkçe 25
    Soysal 5
    Matematik 17
    Fen 10

Ayt
    ----
    Matematik 16
    Fen 16

şimdi de sinavla'da çıkan netlere bakalım.
    Hedefim ve Yokatlasla sınavlanın ortak tahminleri .
    ---------------------
    gerçekten fazlasıyla yakın. merak ettiğim nokta 2017 ile aynı ayarda bir sınav olursa bu netler yeterli olacak mıdır? (tyt matematiğim biraz daha iyi 23-27 arası geliyor. fakat ayt fenim henüz 16 civarına gelmedi kalan zamanda ona yüklenip 16-18 arasına sabitlemeyi hedefliyorum. sizce bu oranlamalar ve bu sınavlanın bu verileri tutar mı güvenmeli miyiz?

• Bilmem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • marterise kullanıcısına yanıt
    işe bak bende
  • nocallrecently kullanıcısına yanıt
    Kimse bilemez zaten aynen işe bak :O

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • kesinlikle böyle bir şey olamaz hocam 2017 matematiği ile bir tutmak çok yalnış ve bence 40soruda 25 fen yapan insan 20 soruda 15 yapabilir biraz şans belki tr netlerinde düşme yaşanabilir 12 dilbilgisi çıkıyor sonuçta ve sosyalde de düşme yaşanabilir ben geçen sene 20 net fln yapıyordum bu sene 5neti bile gördüm bazen 20soruda 15 bilgi çıkıyor ama yinede bu sınavı belirleyen şey matematik mat ne kadar zor ise sınav o kadar zordur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.