Şimdi Ara

Hedefi Büyük Olanlara - Mf 446. tavsiyeler - BİLKENT EE!! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
227
Favori
47.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bitirin simetriyi, denemelere geçin. Yani burada yazdığım kitaplar piyasanın en iyi öğreten kitapları yoksa bu kitapları çözmeyen adamlarda güzel dereceler yapabilir. En iyi bunlar öğretir diye tavsiye ediyorum. Konuyu/dersi öğrendikten sonra sıkıntı yok
  • ŞeRmeH kullanıcısına yanıt
    LYS mat/geo yardırım. Hem okulda yardımcı olur hem de temel oluşturur iyi olur. Sene içerisinde matematik çalışma zamanınızı fen e ayırabilirsiniz bu şekilde
  • hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    simetri bitince konu özetliyi çözeyim m?birde deneme olarak kapsül nasıldır
  • Hocam mezunum hedef ilk bin suan matta ygs 36 37 lys 48 50 gibi yapiyorum ama fizik cok kotu 12 net civari simetriyle mi basliyim yoksa beyaz kitaplami fizik icin tavsiyen varsa acigim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam hedefim mf de ilk 10 bin. Günde en az kaç saat çalışmalıyım şu andan itibaren?(9-10-11 de okulla gram ilgilenmedim, resmen 0. İyi bi anadolu lisesindeyim. Ortalamalarım 86 79 79.) Birde bi sorum olucak özelden mesaj atsam ilgilenebilir misiniz?

Teşekkürler.

• Hocam bende o dediğiniz kitaplar var, sene içinde bir miktarını çözmüştüm ama fazla değil tabi. Sizce yeniden mi alayım, yoksa bir kısmı çözülmüş olsa da çözsem kafi gelir mi? Sonra deneme abanacam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • ygs yi o kadar da aşağılamayalım lütfen amacınız yüksekse örneğin ilk 1000 pekala ona da adamakıllı çalışmak gerek diyebilirsiniz ygs yorum orayı erek edinen adam iyi yapar zaten hayır maalesef çalışmadan olmuyor o yüzden evet bence de lys ye önem verin ancak ygs yi de üvey çocuk görmeyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • hocam ygs matematik olarak tek halledemediğim şey problemler. sorulara nasıl yaklaşmalıyız ? malum süreyle savaşıyoruz..
  • simetri Kapsül deneme olarak güzeldir, Denge denemelerden daha kolaydır. Ancak 2016 kapsül e oldukça yakındı(kolaydı çünkü) ve önümüzdeki sene 2017 sınavda ne soracaklar merak ediyorum çok fazla şey çıkmış müfredattan @swordfish1627

YGS - LYS mat olmuş gibi. YGS mat için 2 günde bir deneme atın derim. LYS için 3 günde bir ve analiz yapın hep belli soruları belli konuları yanlış yapıyorsanız oraların üzerine gidin. LYS Fizik simetri alın hocam ve LYS güvender fizik konu anlatım, FEM lys ilk adım soru bankası fizik alın. Simetriden konuyu okuyun soruları çözün, İlk adımdan çözün. Güvenderde okuyun soruları çözün her konuyu bu şekilde gidin. Yapamadıklarınızı mutlaka öğrenin. @elcyumm

Yardımcı olurum at. Günde 6-8 saat arası çalışmaya başlayın. Bu saatleri dağıtın öğleden önce 3 öğleden sonra 3. Erken kalkan yol alır. @Pony Hunter

Yok yenisini almayın, yaptığınız yerleri siler çözersiniz hocam. Benim çözdüğüm kitapların bazıları full çözülüydü ablamdan kalmıştı. Sıkıntı yok yani@ValidatePro

• quote:

Orijinalden alıntı: TargetLaw

hocam ygs matematik olarak tek halledemediğim şey problemler. sorulara nasıl yaklaşmalıyız ? malum süreyle savaşıyoruz..

Vakit bulursam bir rehber yazmaya çalışırım söz vermiyim. Kısaca cevap vermek gerekirse. Soruyu doğru anlayın arkadaşlar, soruyu anlayınca çözüm yolu geliyor. Benim matımın 39-1 olmasının sebebi Tren sorusu. 30 dk dan fazla harcadım sınavda anlamadım soruyu. Birde problem sorularının denkleme dökerek çözülür genelde denkleme dökmeye de alışmanız lazım. Bol bol problem çözün dediğim kitap iyidir bu konuda
  • 6. soru cevaplandı
  • Hocam Fizik ve Biyolojide direk Lys den gitmeyi dusunuyorum. Lys ygs yi kapsiyormus . sizce oyle mi yapmaliyim?

• hocam problem için hangi kitabı söylediniz bulamadım ama
  • Problem için özel bir kitap yok fem konu özetli soru bankası içindekiler gayet güzel@redlion233

Ben öyle gitmiştim. Yinede ygs fen kısmında konu eksiği kalmamasını dikkat edin @etobay28

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hikmet548 -- 7 Ağustos 2016; 12:39:57 >
  • Hocam bi sorum daha var. Ygs de sayisal derslerde bi konuyu bitirme suremiz nenl olmali
    Mesela Ygs Matin K.Anlatimini ne kadar surede bitirmeliyiz.

Gunde kac saat calismaliyiz?

• Hocam bişey danışmak istiyordum, ben bu yıl aile zoruyla yazdım itü veya ytü ye gidecem ve doğal olarak kırık obp m olacak obp m zaten 70.14 annemlere hergün kalayım dedim yok dediler şimdi hazırlık var sonra 1.sınıf falan son gün annemlerle artık ağlamaklı konuştum kalayım diye yok çok net reddettiler sonra dedim peki üniversitenin herhangi bir yılında tıp kazansam ne olur dedim yollarız dediler.
    şimdi sorum bu yıl içinde 2018 ygs/lys için nasıl sağlam hazırlanabilirim normal ingilizce hazırlık la ders çalışmayı birlikte götürmem gerek bu yıl dediğiniz kitaplardan çalışıp eğer tıp a yakın bir sıralama elde edersem 1.sınıfa geçtiğimde yurttan çıkmayıp tıp için kasmayı düşünüyorum sizce yapılabilir mi oluru var mı yani görüşünüzü merak ettim bide 2017 yılında 2018 için çok sağlam olsun diye ekstra neler yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: hikmet548

quote:

Orijinalden alıntı: TargetLaw

hocam ygs matematik olarak tek halledemediğim şey problemler. sorulara nasıl yaklaşmalıyız ? malum süreyle savaşıyoruz..

Vakit bulursam bir rehber yazmaya çalışırım söz vermiyim. Kısaca cevap vermek gerekirse. Soruyu doğru anlayın arkadaşlar, soruyu anlayınca çözüm yolu geliyor. Benim matımın 39-1 olmasının sebebi Tren sorusu. 30 dk dan fazla harcadım sınavda anlamadım soruyu. Birde problem sorularının denkleme dökerek çözülür genelde denkleme dökmeye de alışmanız lazım. Bol bol problem çözün dediğim kitap iyidir bu konuda

vakit bulursan mutlaka problemler rehberini bekliyorum..

• Hocam 11'e geçtim 9 ve 10 hiç yok YGS çalışmaya başlamak için mesajınızı güncellemenizi bekliyorum. Konu çok yararlı oldu teşekkürler.
  • Hocam vakit bulursan problemler rehberi bende beklerim.. Saygilar cok faydali konu

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.