Şimdi Ara

Hedefi Büyük Olanlara - Mf 446. tavsiyeler - BİLKENT EE!! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
265
Cevap
227
Favori
47.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
53 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Altıüstünick

quote:

Orijinalden alıntı: cagkan1905

11. sınıflar için başlığınızı beklemekteyim hocam.

+1

+2

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Av. Harvey Specter kullanıcısına yanıt
    +3

• Boğaziçini niye tercih etmediniz hocam!!!

• Beklemedeyiz rehberler için

• hala bekliyoruz :D
  • Up

• Up

• Vaay bizim Hikmet bilkent ee ye gitmiş. Derece grubundan selamlar

• Okul 7.30da bitiyo. Eve gelisim 8 8.30. Nasil bi program yapabilirim? 8 saat lys. Sonra 4 ders ygs. Cumartesi 5 ders. Pazar bos sadece. Nasil bi program uygulayim? Yeter o diyebilirsiniz ama sinifta gece 10.30da dersanesi bitenler var geri kalmak istemiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Baaaksi

Hocam femin pdfsini buldum çıkartırım onu peki ygs den sonra onun lys için hangi soru bankasını önerirsiniz

Hocam pdfyi banada atarmısın ben bulamadım

• fenyapamayansayısal kullanıcısına yanıt
    Hocam atayım ama ben pek uğraşmadım çünkü öss kitabı bu

• hikmet548 H kullanıcısına yanıt
    1k ya girmek isteyen öğrenciler için çok güzel rehber olmuş. Çok teşekkür ediyorum. 11. Sınıf rehber konusu da açılırsa süper olur. Tekrar teşekkürler...

• Ooo hocam o grubu bulamadım gitti o grup bir selam vereyim dedim giderken onu da yapamadık @G.House M.D

Geldim geldim, fişek gibi geldim arkadaşlar yoğunluk ders yerleşme, teknik aksaklıklar bir türlü bakamadım şimdi her şeyi yoluna koydum gibi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pony Hunter

Okul 7.30da bitiyo. Eve gelisim 8 8.30. Nasil bi program yapabilirim? 8 saat lys. Sonra 4 ders ygs. Cumartesi 5 ders. Pazar bos sadece. Nasil bi program uygulayim? Yeter o diyebilirsiniz ama sinifta gece 10.30da dersanesi bitenler var geri kalmak istemiyorum

Konu anlatım varsa sadece onları okuyun o saatte kafa başka bişi almaz, Birde kendiniz rahatlatın bu cidden önemli ertesi güne enerjik başlamak için insanın rahatlaması gerekiyor.
  • Sınava hazırlanırken bu zamanlarda derslerde durumun nasıldı? Konuları erken mi bitirdin yoksa dershane okulla beraber mi gittin? Bir de geometrin nasıldı bu aylarda iyi miydi sonradan mı iyileşmeye başladı?

Hocam öncelikle tebrikler büyük başarı. Bir iki sorum olacak. Yaşın sizden ufak kb.
    Galatasaray Lisesi' nde okuyorum. Eğitim dili fransızca yani fizik k. Ve b. üniversite için zor. Dersaneye yazıldım 11. sınıfım şuan ve yaklaşık olarak 46-46.5 obp ile bitireceğim gibi okulu. Benim işim zor mu? Nasıl başlayayım nereden başlayayım tıp veya mühendislik istiyorum.

• Merhaba. Ben ilk 25k yı hedefliyorum. 9-10-11 öyle inanılmaz sağlam değil. 12. Sınıf puanım daha belli değil ama 68-72 arası bir diploma puanım olur herhalde. 12. Sınıfa gidiyorum okula gitmek zorundayım malum devamsızlık. 25k ya ulaşabilme imkanım var mı? Birde mat ve fende az çok temel var ama geo 0. Geo için ne yapmamı önerirsiniz? Hangi konu anlatımı ve soru bankalarını almalıyım geo için? YGS yi ne zamana bitirmeliyim? LYS ne zaman başlamalıyım?

• QualityDommage kullanıcısına yanıt
    Hocam, fransızca kasın ve ygs-lys çilesini unutun. Bu size vereceğim yegane ve tek tavsiyedir. Dersaneye de gitmeyin, fransız eğitimini takip edin, Amerika istiyorsanız SAT sınavlarına girin okulunuz türkiyede eğitim veren sayılı okullardan. YGS-LYS ile uğraşmayın avrupa için uğraşın
    Avrupadan kastınız fransa mı yoksa hepsi mi ? Bir de ingilizcem çok iyi değil maaslesef.
    Ek olarak ilköğretim de 5 sene mat olimpiyat yaptım. Ve ilköğretim matematik tübitaktan madalyam vardı. Yani mat iyi. FKB sıkıntı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QualityDommage -- 4 Ekim 2016; 11:14:59 >
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.