Şimdi Ara

Hedefe giden yol.. (115k'dan 12k'ya-TM) (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
35
Favori
3.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HighRisk

Vay be... Favorilerime eklemiştim bu konuyu ve bu sene 220 k dan 30 k ya çektim hedef 15 k idi ve yapabilirdim ama ygs den sonra kendimi yeteri kadar sıkmadım

Tebrik ederim. Bu konu sizin için ufak bir ilham kaynağı bile olduysa ne mutlu bana.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle oldu hocam sağolasın gerçekten..

• şuan okudum ve gaza gelip geo karekökü acıp gömecem soruları hocam bence yazar olmalısınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcoyun

şuan okudum ve gaza gelip geo karekökü acıp gömecem soruları hocam bence yazar olmalısınız

Teşekkür ederim, temennileriniz için sağolun. :) Sizlere ufak bir miktar bile katkım olduysa ne mutlu.

• Öncelikle elde etmiş olduğun başarıdan dolayı seni kutluyorum, geçmiş bi' dönem olmuş olsa bile şimdi bile senin adına çok sevinçliyim, umarım hayatının geri kalan bölümünde hep istediklerin olur.

Ufak bi' soru sormak istiyorum. Edebiyata ne zaman başladın, ilk başlarda kaç net yapıyordun ve sınavdan önce son denemende kaç net yapmıştın? Sınavda kaç net yaptın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kral of

Öncelikle elde etmiş olduğun başarıdan dolayı seni kutluyorum, geçmiş bi' dönem olmuş olsa bile şimdi bile senin adına çok sevinçliyim, umarım hayatının geri kalan bölümünde hep istediklerin olur.

Ufak bi' soru sormak istiyorum. Edebiyata ne zaman başladın, ilk başlarda kaç net yapıyordun ve sınavdan önce son denemende kaç net yapmıştın? Sınavda kaç net yaptın?

Teşekkürler.

Edebiyatta 48 doğru 7 yanlışım vardı. Edebiyata Aralık ayında çalışmaya başlamıştım. Ufak ufak notlar tutuyordum. Sınavdan önce kaç net yaptım, ilk netlerim nasıldı maalesef hatırlayamıyorum. Ancak 40 netin altına düştüğümü hiç hatırlamıyorum. Fem DenGe diye bir deneme kitabı vardı, çok sağlam sorular içeriyordu, onun dışında Limit Edebiyat Soru Bankası da çok işimi görmüştü.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lys sonucunun tamamını atar mısın ? netler falan gözüksün
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.