Bildirim
HEDEF İLK 20k
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
maalesef biraz geridesiniz ayt halledince çok önemi kalmıyor ama tyt'nin -
Hocam bu sene (2020) büyük ihtimalle yine yığılma olacak.O yüzden 90-60 a 20k gelmeyebilir.Dershane programına göre gidiyorsanız fazla bir kaybınız yok ama kendiniz serbest çalışıyorsanız geridesiniz.
Dershaneye/kursa gitmiyorsanız tyt yi 15 tatil gelmeden bitirin.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
sınavdaki hedefim 95-65 yapmak.
bunun için geride miyim onu merak ediyorum.
yani çekebilir miyim sınava kadar, çok imkansız mı sizce?
kendim çalışıyorum mezunum, şu paraf kampına başlıyorum pazartesi. sonra full deneme artık tytden.
Ne geridesi gayette o netler 90 a 65 olur
Ayt 65 e rahat çıkar ama tyt nin 90 a çıkması zor biraz çok nankör bir sınav çünkü
Hocam ben olmaz demedim yanlış anlaşılmasın.Şuan biraz geridesiniz sadece ama çekebilirsiniz önümüzde daha vakit var.Konular yavaş yavaş yerleşince daha da artacaktır netleriniz
90-60'a tabii ki 20k gelmez bu 2019'da da gelmedi. Gelmesi için sınavın çok zor olması lazım. Maalesef bu yıl 20k için 95-65 yapmak gerekecek gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 20k nın 95-65 e yakın netlere denk gelmesi yine yığılma yaratır.Çünkü 95-65 de az uz netler değil.
Zorluk bi yana soru sayısı da arttırılmalı.
şu netler 15bin değil mi hocam? yığılmanın önceki seneye göre artacağı düşüncesinde misiniz?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam 2019 da 90-60 a 20k gelmiyordu.Her sene mezun sayısı arttıkça bu durum daha da kötüye gidiyor.Tecrübeli insan sayısı artıyor, yığılma olunca sıralamalar geriliyor, istediğini alamayan çoğu kişi mezuna bırakıyor.Bu durum öteki sene yine yığılma getiriyor hocam. Eleyicilik arttırılmalı sınavda,YGS/LYS sistemindeki gibi olmalı soru sayısı.
Bu arada evet 95-65 yaklaşık 15k oluyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucabilentavuk -- 12 Ocak 2020; 0:40:16 >
konu eksiğin varsa geri falan değil -
bu sene 96-69 yapan arkadaşım 10kya girdi. 2020 de 2019 seviyesi olursa bir 5k geriye atar tahminimce 15k gelir bu netlere. Tabi sınavın zorluğu ve tytdeki o anki ruh hali çok önemli
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X