Şimdi Ara

Hedef İlk 1000...Deneme Tavsiyeleriniz (fasikül+kitap)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
1
Favori
629
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet gençler artık son aşamadayız tecrübelerime göre son 45 günde uçadabilirsiniz batadabilirsiniz.Var mı böyle özgün tarzda soruları olan deneme önerileriniz

• Palme 10 lu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • To The Future T kullanıcısına yanıt
    Dostum palmenin 20 li mi ne matematik denemelerini çözdüm sorular hiç hoşuma gitmedi.10 luda sorular nasıl fem deki gibi özgün mü yoksa klasik mi ?
  • kardeş 10lu var bende soruların bazısında cevap anahtarı hatalı matematiki orta basit arası fende iyi sorular var sadece onun yerine palme fen bölüm denemesi al daha iyi
  • thomas calculus
    giancoli fizik
    genel kimya

bu ucunu bitir ygs lys eksigin kalmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Revv.0

thomas calculus
    giancoli fizik
    genel kimya

bu ucunu bitir ygs lys eksigin kalmaz

bunlar ne?
  • 2 tane üniversite kitabı öğrenmiş her yere yazıyor takma sen

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2020 Kitap ve Deneme
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Final sınava doğru mat denemesi çözdüğüm en iyi denemelerden birisi daha doğrusu en zorlarından birisi.

• thomas calculus
    giancoli fizik
    genel kimya

çalışıp ygs ve lys de bir güzel sıçın arkadaşlar. zaten bu üç kitap ile çalışamazsınız ama ciddi ciddi bunlarla hazırlanan ygs lys de babayı alır. saçmalamayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy05 -- 27 Ocak 2015; 14:09:24 >
  • takip bana da lazım

• Sonucunu yazarsan sevinirim bakalım olacak mi ilk 1000

• Kardeşim yazarım da hani öyle gülünücekte bir şey yok çalışıcaz elimizden geleni yapıcaz ondan sonrası Allaha kalmış.İlk bin olur ilk 5000 olur farketmez sadece hedefim 1000 yani.Şu anda herkes hedeflediği yerde olsa zaten oooo
  •  Hedef İlk 1000...Deneme Tavsiyeleriniz (fasikül+kitap)

• olm naptin la sen :D adamlar uniyi kazanmadan intahar notlari yazmaya baslar bu yasta hahahaha

hele bi kapagi atalimda devami gelircilere gelsin xD
  • Hedefi ilk 1k olan adam için az bile dostum
  • narcissus34 kullanıcısına yanıt
    Dosrum bu sınava kaçıncı girişin
  • first time bro lise 3 sene önce bitti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: narcissus34

first time bro lise 3 sene önce bitti.

Zaten önce girseydin anlardın ilk bine girmenin o sorularla o kadar zor olmadığını.Öyle saçma sapan kitaplarla da girilmez ilk bine.Yanlış anlama sadece ilk bini gözünde büyütme istediğim tamamen sınav anına bağlı
  • ilk bini gözüm de büyütmedim ki ? bu sen çıkardın. öyle saçma sapan dediğin kitaplar, türkiye'nin önde gelen üniversitelerinin mühendislik bölümlerinde okutuluyor.
    bizler de farkındayız bu kitaplar ile hazırlanılmayacağını, nitekim bu kitaba çalışabilecek kapasite olan birisi zaten ygs-lys'yi 4 işlem niyetine çözer...

iş burada biraz eğlence, idrak edemediysen cevap verme zahmetin de bulunmasaydın.
  • narcissus34 kullanıcısına yanıt
    Saolasın dostum şu anda espri anlayışım tavan yaptı.Espri yaptığın başlıkta deneme tavsiye başlığı idrak edemediysen bir daha üste çık bak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.