Şimdi Ara

Hedef (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Editörden bunlar çok kolay bir şekilde halledilir. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Arrow • Graceland • Breaking Bad • The Big Bang Theory • How I Met Your Mother • Agents of SHIELD • Revolution • Game of Thrones • It's Always Sunny in Philadelphia • Gotham • The Flash
  • quote:

Orijinalden alıntı: AY1907

O Fb kariyerinde editor olduğu çok belli. Fenerin ilk sezon transfer bütçesi yok, sattığı adamlardan gelen parayla yeni oyuncu almış. Kesinlikle editor

Bir de artislik yapıyor, inanmazsan inanma diye

10 sene göbeğim çatladı ben 230M euro bütçe yapacağım diye, adam 1 sezonda yaptığını iddia ediyor.

Orijinalden alıntı: Torquoise

quote:

O Fb kariyerinde editor olduğu çok belli. Fenerin ilk sezon transfer bütçesi yok, sattığı adamlardan gelen parayla yeni oyuncu almış. Kesinlikle editor

Bir de artislik yapıyor, inanmazsan inanma diye

10 sene göbeğim çatladı ben 230M euro bütçe yapacağım diye, adam 1 sezonda yaptığını iddia ediyor.

Birde mesaj kastı orada her resim için mesaj yazdı. Kendince insanları kandırmaya çalışıyor.

Arrow • Graceland • Breaking Bad • The Big Bang Theory • How I Met Your Mother • Agents of SHIELD • Revolution • Game of Thrones • It's Always Sunny in Philadelphia • Gotham • The Flash

• arkadaşlar hile yapmadığım halde hile yapılıyor muş gibi gösterilip günahım alınıyor

ayrıca yaman yoksa fener ilk sezon avrupaya gidemiyor ligde de şampiyon bile olsan bu kadar gerçek dışı bir para eline hayatta geçmez.bir de ağır konuşmak istemiyorum falan demişsin yaptıkların bariz ortada.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeytekinoğlu

transfer yaması var krasic felan geldi oyun güncellendi onuda söylim abi gerçekten zan altında bırakılıyorum hileyi çocuklar yapar.

Demek ki transfer yaman olduğundan yamayı yapan adam bütçelere de ellemiş bu yüzden FB'de zengin olmuş.

• quote:

quote:

transfer yaması var krasic felan geldi oyun güncellendi onuda söylim abi gerçekten zan altında bırakılıyorum hileyi çocuklar yapar.

Demek ki transfer yaman olduğundan yamayı yapan adam bütçelere de ellemiş bu yüzden FB'de zengin olmuş.

bu olabilir belki dostum ben size daha öncede söyledim bi daha söylüyorum hile yapmadım editör kullanmayı bilmiyorum ama sanırım editörden felan bütçe artırılıyormuş

• Püff bir de GS'ye ezik diyor adam ya. Çık şu konudan mümkünse mesajlarını da editle ya.
  • Arkadaş hile yaptı mı bilmem ama benim kullandığım transfer yamasında da Krasic'in değeri şuan 16 milyon euro ve menejeri önerdi, gelen mesajda 32 milyon civarına alabilirsiniz diyordu. Eğer arkadaş Türklerin yaptığı transfer yaması kullanıyorsa bütçeyi bol keseden vermiş olabilirler çünkü millet ilk seneden bütün oyunculara saldırmak istediği için abartmışlardır belki.
    İşittim ki bazı arkadaşlar yoksulluğumuzu bahane ederek memleketlerine dönmek istiyorlarmış. Ben kimseyi zorla MİLLİ MECLİSE davet etmedim. Herkes kararında hürdür, bunlara başkaları da katılabilirler. Ben bu kutsal davaya inanmış bir insan sıfatıyla buradan bir yere gitmemeye karar verdim. Hatta hepiniz gidebilirsiniz. ASKER MUSTAFA KEMAL mavzerini eline alır, fişeklerini göğsüne dizer, bir eline de bayrağı alır, bu şekilde Elmadağı&amp;#8217;na çıkar, orada tek kurşunum kalana kadar vatanı müdafaa ederim. Kurşunlarım bitince bu aciz vücudumu bayrağıma sarar, düşman kurşunlarıyla yaralanır, temiz kanımı, kutsal bayrağıma içire içire tek başıma can veririm. BEN BUNA AND İÇTİM.
  • kim şikayet ettiyse söylesin de diğer mesajlarını da silsinler bu konudaki çünkü 1'i hariç hepsi tartışma çıkarmak için

Orijinalden alıntı: michael j fox

Arkadaş hile yaptı mı bilmem ama benim kullandığım transfer yamasında da Krasic'in değeri şuan 16 milyon euro ve menejeri önerdi, gelen mesajda 32 milyon civarına alabilirsiniz diyordu. Eğer arkadaş Türklerin yaptığı transfer yaması kullanıyorsa bütçeyi bol keseden vermiş olabilirler çünkü millet ilk seneden bütün oyunculara saldırmak istediği için abartmışlardır belki.

bu arkadaş gibi düşünseniz anlicam hemen hile yapmış bilmem ne bu arada oyunun başında bütçe 270k idi yamada krasic kuyt vs direk fb de başlıyor

ayrıca yamayı yabancı siteden aldım buyrun.

http://forum.donanimhaber.com/m_65379116/mpage_1/key_/tm.htm konuyu takip edin okuyun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Torquoise

Püff bir de GS'ye ezik diyor adam ya. Çık şu konudan mümkünse mesajlarını da editle ya.

dostum sinirden söyledim kusura bakma

quote:

abicim ağır konuşmak istemiyorum ilk sezon ligde şampiyon oldum drenthe bosingwa ve hargreavesi beleşe aldım sattım.ayırca 2.sezonuma başlarken fb başkanı maddi durumun durumdan dolayı size 33milyon euro verdi diyor eski msjlara nerden bakılıyor söyleyin bulim bende biliyorum fb nin parasının 200k olduğunu
    alex vs. yıllık maaşı çok olanlar gittiği için kulüp sanırım para canavarı oldu ulan gs nin gerçekteki gibi oyundada
    ezik olduğunu göstermiş oldu bize fm 2012 ama hile yapmadım hayatımda hile yaptıysam cs de yapardım onuda bırakalı 3-4 sene oldu.

birde ne demiş bilip bilmeden konuşuyor yamada bütçe eklendi takımlara adama bak ya sana anca gülerler

İstanbul Teknik Üniversitesi
    Civil Engineering &amp; Economics

• Bi hile var yinede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.