Şimdi Ara

HEAVEN CLANININ BANLANMA NEDENİ!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
481
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biraz Bakteri(yani benim kakimin kastığı char arada benimde çok emeğim geçti) heaven clanından (bi zamanlar eski clanım dı) bir kez daha çağırıldım we ben istemedim herkez biliyo o clanın ne pislikler yaptığını we tartıştık gelmiycem dedim we sen görürsün dediler ve ertesi günü invalid pasword we bende premiumlu olduğum için mail yazarak her şeyi gönderdim.Yaptıkları pislikleri söyledim we değerlendirilmiş şayet bir gün banları açılırsa bir kaç kişi hariç kimseye güvenmemenizi tavsiye ederim HEAVEN clanından

Sevgilerle BAKTERİ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CrazY_ArcherY -- 20 Ağustos 2006; 16:24:08 >

• HEaven Clanı Banlımı.. Suanda.. ?
  • DUYDUĞUMA GÖRE HEPSİ DEĞİL AMA BAZILARI BANLI
  • sayk0 da heavendaydı dimi o banlandımı ?kardeş
  • ONDAN hiç haberim yok(ama o da içlerinden güvenebileceğiniz bir kişiydi)
  • quote:

Orjinalden alıntı: CrazY_ArcherY

ONDAN hiç haberim yok(ama o da içlerinden güvenebileceğiniz bir kişiydi)

hiç sevmem son videom adlı videosunda arkadaşımı kesti arkadaşım orda doğmuş oda onu kesti arkadaşımın nicki:fenixcrazy lwl 69 70 olcak bilmem sen tanıyon mu? umarım banlanmıştır sayk0 humanlarıda sattıı
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxplayerxx

quote:

hiç sevmem son videom adlı videosunda arkadaşımı kesti arkadaşım orda doğmuş oda onu kesti arkadaşımın nicki:fenixcrazy lwl 69 70 olcak bilmem sen tanıyon mu? umarım banlanmıştır sayk0 humanlarıda sattıı

MUHAKKAK czde yatırmışlığım wardır(şaka şaka gördüm)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LOL ve Drop Hack
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw o haber kaç aylık baktın mı?
  • quote:

quote:

quote:

çar bi hafta pazardan dupe mal almış die banlanmıştı arkım nasıl açtı bilmiom gm i tanıyom diyo bana ama öyle bişey olamaz dimi?

• FenixCrazy server daki ilk +8 raptorlu warriorlardandır ben onu en son doberman clanında gördüm sonrada server ı bıraktım zaten.
  • Orjinalden alıntı: _We_ALL_Nigger_

yaw o haber kaç aylık baktın mı?

Sen birisini şikayet ettiğinde knghtta sana şimdi banladık dir mesaj geliyosa bilemiyeceğim bana gelmediği için yeni haberim oluo
  • quote:

Orjinalden alıntı: LaNcErJaCk

FenixCrazy server daki ilk +8 raptorlu warriorlardandır ben onu en son doberman clanında gördüm sonrada server ı bıraktım zaten.

ayıptır söylemesi combosu kötüdür saykonun videosunda 44. saniyeyi açarsanız görürsünüz arkadaşım kesilio ama fenix oyna girdiğinde orda doğdu diye kesiyo sayk0
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çar bi hafta pazardan dupe mal almış die banlanmıştı arkım nasıl açtı bilmiom gm i tanıyom diyo bana ama öyle bişey olamaz dimi?

Cypher demek zaten düpe demek, koxp demek sırf adamı bırakmamak için cypher a devam ettim şimdi beramusa döndüm şu an lwl 52 birlikte kasacak arkdaşlar arıyorum .bu arada arkdaşın gm i tanıyo olamaz çünkü premiumu war muhakkak we bir yanlışlık olduğunu yazmıştır adamlar da kabul edip açmıştır.

• yaw nereden bilelim neden banlandı hem bize neGEREKSİZ TOPİC SORRY AMA YAZMAK ZORUNDAYIm

• quote:

Orjinalden alıntı: flora__

yaw nereden bilelim neden banlandı hem bize neGEREKSİZ TOPİC SORRY AMA YAZMAK ZORUNDAYIm

Niye zorundasın post mu kasıyosun

Bu arada heaven clanının hepsinin mi banı acıldı yoksa bazılarının mı??

• quote:

Orjinalden alıntı: Dogan_Hawk

quote:

Orjinalden alıntı: flora__

yaw nereden bilelim neden banlandı hem bize neGEREKSİZ TOPİC SORRY AMA YAZMAK ZORUNDAYIm

Niye zorundasın post mu kasıyosun

Bu arada heaven clanının hepsinin mi banı acıldı yoksa bazılarının mı??

Bazılarının bu arada. öle ezik arkadaşlarla muhattap olma post kasması lağzım

• kardeş bu HEaven clanı hagnı serverda
  • quote:

Orjinalden alıntı: BURAK_16

kardeş bu HEaven clanı hagnı serverda

lol serverinda

Şaka lem Cypher serverinda orc clanı bde kollukları yanıo cayr cayr
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.