Şimdi Ara

hearts of iron 2 doomsday armageddon multiplay

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • selamlar. 4 arkadaş "gameranger" üzerinden düzenli olarak "hoi2 doomsday armageddon" oynuyoruz. kadromuzu, oyunu bilen arkadaşlarla genişleterek yeni bir oyuna başlamak istiyoruz. ancak oyunun sürekliliği ve akıcılığı açısından maksimum 3 arkadaşı dahil edebiliriz.
    cumartesi günleri 19:00-21:00 arası bir saatte başlayıp, 23:00-24:00 arası bir saatte bitiriyoruz. oyuna başlama ve bitirme saatleri enerjimize ve oyun seyrine göre değişkenlik göstermektedir. çok elzem durumlar olmadıkça cumartesi herkesin icabet etmesi gerekiyor.
    bir sebepten ötürü cumartesi oynayamadığımız oyunu herkesin uygun olduğu hafta içi bir güne erteliyoruz. özellikle oyunu bilen ve gerekli internet ayarlarını yapabilecek donanımda olan arkadaşlardan katılmak isteyen olursa buradan mail-skype-facebook alışverişi yapalım.



    oynadığımız oyunun özelliklerine gelince; zorluk derecesini "hard" olarak ayarlayacağız. bu sayede sovyetler birliği, almanya, çin, japonya gibi ülkeleri oynatan arkadaşların "manpower" avantajını kullanarak sebil gibi asker basmasını bir nebze engellemeyi düşünüyoruz.
    "full ic" kapalı oynuyoruz. böylelikle gereksiz işgallerle oyunun zevksiz hale getirilmesinin önüne geçiyoruz. işgal edilen ülkelerin teknoloji firmalarının, işgal eden ülkeye geçme özelliğini açık tutuyoruz. bu sayede nispeten az gelişmiş ülkeleri oynatan arkadaşlara bir avantaj sunmuş oluyoruz. agresifliği ise normal olarak ayarlıyoruz. bunun nedeni, oynattığımız ülkeler dışında kalan ülkelerin oyuna çok fazla etki etmesini istemeyişimiz. oyun hızı ise normalin bir üstü (above normal). oyunu istediğiniz anda durdurup gerekli ayarları yaptıktan sonra
    tekrar başlatabiliyoruz. savaşlar geniş coğrafyalara yayıldığı zamanlarda oyuncuların fazlaca durdurup düzenleme yapması gerekebiliyor. bu duruma tolerans gösterebilecek arkadaşların katılmasını rica ediyorum. hal böyle olunca başladığımız bir oyunun bitmesi bazen 3-4 ayı buluyor.

    tüm bunları göz önünde bulundurarak katılmayı düşünen arkadaşlar varsa bekliyoruz.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.