Şimdi Ara

Heart of Gold geri gelmeyecek! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27
Cevap
0
Favori
752
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • bu oyunda 3 iteme ağlarım birincisi heart of gold ikincisi FoN üçüncüsü lord vann damm ın gürzü riot
  • O zamanlar oyunu çok bilmediğimden sanırım.Bunun verdiği altından ne olacak diyip çok fazla almazdım.Şimdi gelse oyuna supportların işi kolaylaşır.Sanırım riot supportların daha kırılgan olmasını istiyor oyun başlarında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Thanor

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

quote:

Orijinalden alıntı: Speedy Step

quote:

Orijinalden alıntı: LLoncept

Bence health yerine health regen koyarak yenden getirsinler şu itemı ya da 80 hp 15 hp regen falan versin ne biliyim güzeldi severdik kendisini

80 hplik base item yok ki en az 180

base item olmadan yapsınlar olmaz mı

RB+Cloth armor+x gold'dan çıksın işte.

Ayrıca her şeyi nerfleyen Riot nerfleyip dengeleyebileceği şeyleri siliyor. Riot.

adamlar verdiği sustainden dolayı silmiş sen daha cloth armor falan diyon

ben sadece health regen ve 100 hp falan verse yine güzel olur diye düşünüyom tek item olsun domideki gibi 950 gold falan

• adc ye bile alırdım
  • o zaman yeni yeni başlamıştım jungle a hog la felsefe taşı almadan jungle oynanmaz diye düşünüyordum :D
  • Kim gelecek dedi ki

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilk aldığım itemdi solo ve jungle oynarken belki randuin alırım dursun kenarda olmadı satarım diye hog un verdiği gold solodaki adamı nasıl geride oynatıp para kaybettirmeyecek. Ayrıca support için alınabilen 1 tane gp5 var kage lucky pick her supa alınacak bir item değilki aldın diyelim yükseltecek alternatifler kötü. belki sightstone gelmiş olabilir ama bu supportu rahatlaatamaz hog kadar ben en azından başka bir gp5 itemi daha gelmesi taraftarıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.