Şimdi Ara

. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
12.349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Benimde kafamda sivilce oluşuyor. Demekki şampuandan alerji yapıyormuş ve sadece sorun bende yokmuş.
    En iyisi bende bir değişiklik yapayım şampuanda. Neler önerirsiniz beyler
  • saçlara iyi geliyor ancak yüzüm son bir aydır aşırı hassasiyet kuruma kızarıklık dökülmeler belli bölgelerinde kırmızı lekeler görülmeye başlamıştı aşırı titiz bir insan olduğumdan diş fırçasından macunundan tutun da traş kremiden jiletine sabunundan yüz temizleyicisine kremine kadar herşeyi değiştirdim ancak düzelme yoktu en sonunda aklıma geldi head and shoulders ı atıp başka bir şampuan alınca yüzüm 1 hafta içinde düzeldi..Head and shoulders kepeğe karşı etkili 2 si bir arada şampuana
  • ohaaaa. ulan nerdeyse 2 yıldır falan kullanıyorum kepek için. kepek yok ama uzun süredir deli gibi sivilce çıkıyor. kellik olmamasına rağmen deli gibi saçım dökülüyor ve sürekli kafa derimde bir yağ tabakası var. yarın değiştiriyorum. az kepeği olan ve kabaran saç için ne önerirsiniz
  • Kuru şampuanla yıkamayın derim. Sabun var güzel, onla halledin. Çıkarken de saç kremi yapıp çıkın. Sabundan sonra birşey yapmazsanız güzel olmuyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: designr

ohaaaa. ulan nerdeyse 2 yıldır falan kullanıyorum kepek için. kepek yok ama uzun süredir deli gibi sivilce çıkıyor. kellik olmamasına rağmen deli gibi saçım dökülüyor ve sürekli kafa derimde bir yağ tabakası var. yarın değiştiriyorum. az kepeği olan ve kabaran saç için ne önerirsiniz

Şu anda Pantene'in kepekli saçlar için olan şampuanını ve Schwarzkopf'un kırılma karşıtı şampuanını kullanıyorum oldukça memnunum. Pantene alırken dikkat edin 2 si bir arada olanından değil olmayanından alın. Kepekli ve sık yıkanan saçlara 2 si bir arada şampuan iyi gelmiyor. Daha sonra blendax ve rejoice in kepekli saçlar için olanını test edeceğim onlar hakkındaki yorumlarımı da yazarım. Elidorun kepekli saçlar için olan şampuanı da oldukça iyi kepeği kesiyor ancak sürekli kullanımda saçın yeteri kadar parlamadığını ve saçı sertleştirdiğini gözlemledim. Clear içinse diyecek sözüm yok tam bir felaket..Bu sürekli olarak tek bir şampuan kullanmakta saça iyi gelmiyor zayıflatıyor parlaklığını kaybetmesine bazı durumlarda da aşırı yağlanmasına neden oluyor. Bu sebeple bir gün pantene kepekli şampuan kullandıysam ertesi gün besleyici, onarıcı,kırılma karşıtı özelliği olan bir şampuan kullanıyorum. Böyle yapınca saçın daha sağlıklı bir hal aldığını gözlemledim. Aşırı kepek oluşumunda ise 2 gün kepek şampuanı 1 gün normal şampaun kullanımı da uygun oluyor. Kısaca tek şampuana bağımlı olmayın aynı şey diş macunları için de geçerli..

• Limonlu mentollü şampuanlar özellikle mentollü olanlar saçlarınızı yıkarken ve yıkadıktan harika bir rahatlama hissi yaşatmasına rağmen ilerleyen zamanda saç derisinin oldukça hassaslaşmasına ve zarar görmesine neden olmaktadır.
  • Bence o 1-2 gün sonra terden islik oluyor ya arkadaş hergün banyo yapsan bak kalıyo mu ?
  • Ben her sabah mentollü ile yıkıyorum.
    Dökülme yok fakat sivilce olayı epey arttı saç derimde.
  • quote:

ohaaaa. ulan nerdeyse 2 yıldır falan kullanıyorum kepek için. kepek yok ama uzun süredir deli gibi sivilce çıkıyor. kellik olmamasına rağmen deli gibi saçım dökülüyor ve sürekli kafa derimde bir yağ tabakası var. yarın değiştiriyorum. az kepeği olan ve kabaran saç için ne önerirsiniz

Hocam kesinlikle saçı döküyor 2 3 yıldır kullanıyorum 2 3 yılda acayip seyreklesti ve beyazlatiyor mu bilemem beyazlamasini belki ona bağlayamam ama saçı çok döküyor sampuan önerisi yok mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper__38

quote:

Hocam kesinlikle saçı döküyor 2 3 yıldır kullanıyorum 2 3 yılda acayip seyreklesti ve beyazlatiyor mu bilemem beyazlamasini belki ona bağlayamam ama saçı çok döküyor sampuan önerisi yok mu

hocam ben bu alıntıladığınız mesajımdan beri elidor kepeğe karşı etkili mavi kutuyu kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim ama tabi her ciltte aynı etkiyi yaratması mümkün değil sizde işe yaramayabilir ama deneyin derim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alper__38

quote:

hocam ben bu alıntıladığınız mesajımdan beri elidor kepeğe karşı etkili mavi kutuyu kullanıyorum çok memnunum. tavsiye ederim ama tabi her ciltte aynı etkiyi yaratması mümkün değil sizde işe yaramayabilir ama deneyin derim

Eyvallah deneyecem bir de Nivea iyi diyorlar bakalım saç dökmesn yeter gerekirse hacı sakirle yikarim

• Arkadaşlar ben de saçta sivilceden muzdaripim ve head and shoulders kullanıyorum. Head and shoulders i saçımı döktüğü için bırakmıştım clear ile istediğim verimi alamadım head and shoulders a geçtim tekrar ve saç derimde sivilceler arttı. Demek ki sebebi bu sampuanmis. Ne önerirsiniz sivilce için. Kepek önemli değil sivilce çıkmasın kaşınmasin yeterli.

• Mentollü olanını kullanıyorum.Normalde kafamda nadir sivilce vardı.Şimdi kaşıntılı sivilceler doldu kafam.Konuyu gördüğüm iyi oldu yarın yeni bir şampuan alacağım.
  • Hacı şakir kepeğe karşı etkili olanı kullanıyordum sivilce oluyordu.

Yeşil hatay sabununa geçtim problem ortadan kalktı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.