Şimdi Ara

HDMI ve DVI'dan Aynı Anda Görüntü Almak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
9.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: MacGyver.

quote:

Orijinalden alıntı: bz9ai

oyun oynamayacaksan bu gayet yeterli bence.

konsollar olduğu için kesinlikle oyun oynamayacağım.

dolayısıyla üst model almam hiç işime yaramaz değil mi?

peki cuda vs. işlerinde, yani bu amd'nin film izlerken gpu ile destekleme işlerinde farklılık olur mu acaba?

bence kesinlikle işe yaramaz.ihtiyacın olanı alman en mantıklısı bence.

pek sanmıyorum.yani onboard ile sıkıntı çıkmıyorsa kart ile hiç çıkmaz diye düşünüyorum.o kadar önemsenecek birşey de değil bence.

gigabyte ga-ma785gt-ud3h / athlon2 x4 630 2.8 / kingston hyperx 2x2 1333 / sapphire 5770 vaporx / lg w2230s
    dh kimine göre aile, bana göre sadece bir forum
    dh fosil grubu: 2001-2005 üyeleri / misafir üyelikler kapatılsın.tıkla, destek ver.
    donanımhaber üyelikleri için güvenlik güncellemesi.üyeliklerinizin güvenliği için destekleyin.

• Arkadaşlar bir sorum olacak. Yardımcı olun lütfen. Şimdi bilgisayardan Led TV ye kablo ile görüntüyü aktarıyorum ama ya bilgisayardaki görüntü kalacak, ya da Led TV de. ikisi de aynı anda nasıl görüntü alabilirim? Tabi PC için ayrı ekran var + LED TV.

---

RYZEN 2600 / CRUCIAL 16 GB BALLISTIX / GEFORCE GTX 1660 SUPER / GIGABYTE B450M / TOSHIBA RC500 NVMe M.2 SSD / CORSAIR CARBIDE SERIES +550 PSU
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.