Şimdi Ara

Hdmı ıle Elite Arasındakı Fark

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu gun gameparka xbox 360 elite almaya gıttım ama adam kafamı daha beter karıstırdı.Adamın dedıgne gore elite ıle byaz hdmı arasında bı fark olmadıgı ve sogutuculerının aynı oldugu ve elite tekı 120 hdd ye bosuna para verdıgımı hıc bı ıse yaramadıgını soyledı.Acaba bunlar dogrumu ıkı modelınde sogutma ıslemlerı ve saglamlıkları aynı mı?Ikısınınde 3 kırmızıyı gorme sansı nerdeyse yok dedı.Normal hdmı fıyatı 508 dolar ve elite ıse 708 dolar sızce bunlar dogru mu?Bu farkı verıp elite almaya deger mı?Bıde adamın dedgıne gore ıkısınınde 3 kırmızı gorme sansı var ve elite 3 kırmızı ısık goru dedı ve makınalar pal...

• Bir yere kadar doğru. Yeni çıkan HDMI'lı beyaz modeller ile Elite'lerin tek farkı 120GB HDD. Hatta yakında 65nm beyaz kasalar çıktığında, beyaz olanlar daha avantajlı olacak. 120GB HDD senin işine yaramıyorsa, beyaz olan HDMI'lı modellerden alman daha mantıklı. Demo indirmek, film indirmek gibi işlemler yapacasan 120GB HDD işine yarayabilir. Ben şahsen geniş bir HDD ihtiyacı duymuyorum hiçbir zaman. Hatta memory kartı ile bile idare edebilirim. Sen de böyle düşünüyorsan beyaz olanlardan almalısın.
  • mamun PM attım sana
  • quote:

Orjinalden alıntı: vulakil

mamun PM attım sana

Pm aldım cok tesekkur edrım
  • Bazı sıtelerde oyunların yakında hdd ye yazılabılıcegı yazılıor bunlar dogru mu acaba?
  • Ama şu da var. Elite'de Xbox360 için alabileceğin her türlü aksesuar ve HDMI kablosu kutudan çıkıyor.
  • Bu gun youtube ta 3 kırmızı ısık verdıgını gordum sızce bunlar dogru mu?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.