Direkt uzantılı şekli yani hard disk drive diye okuyorum istisnalarda da ''heyç di di'' olarak. Doğrusu da odur zaten ne biçim telafuz ediyosunuz
quote:Orijinalden alıntı: erhanmehmet quote:Orijinalden alıntı: gegirti quote:Orijinalden alıntı: Man Of War quote:Orijinalden alıntı: gegirti quote:Orijinalden alıntı: Man Of War quote:Orijinalden alıntı: KorsaN01 heyç nedir ya, heyç di diyenlere de uyuz oluyorum. dogrusunu diyenlere gicik mi oluyosun Nasıııı? H'nin doğrusu "Heyç" mi? HDD türkçe mi ? İnglizce mi konuşuyorsun? ingilizce de "h" heyç diye mi telaffuz ediliyor. evet? ayrıca HDD türkçe değil ingilizce, ingilizce bişeyi nasıl türkçe okumayı düşünüyorsun
quote:Orijinalden alıntı: Wardomsfight quote:Orijinalden alıntı: erhanmehmet quote:Orijinalden alıntı: gegirti quote:Orijinalden alıntı: Man Of War quote:Orijinalden alıntı: gegirti quote:Orijinalden alıntı: Man Of War quote:Orijinalden alıntı: KorsaN01 heyç nedir ya, heyç di diyenlere de uyuz oluyorum. dogrusunu diyenlere gicik mi oluyosun Nasıııı? H'nin doğrusu "Heyç" mi? HDD türkçe mi ? İnglizce mi konuşuyorsun? ingilizce de "h" heyç diye mi telaffuz ediliyor. evet? ayrıca HDD türkçe değil ingilizce, ingilizce bişeyi nasıl türkçe okumayı düşünüyorsun bende hdd türkçe demedim ki ingilizcede "h" harfi nasıl okunuyor dedim problem ?