Şimdi Ara

hdd yere düştü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
566
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Taşınabilir hdd mi çalışırken yere düşürdüm içinde seagate 80gb 7200 rpm baracuda 7200.9 mudur her neyse ondan var işte. Hdd de şu an bi problem yok ama sert bir düşüş oldu badsectör oluşmuşmudur die korkuyorum böyle hdd yi test eden bi program varmı veya nasıl anlarım bu işi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dogac -- 14 Ağustos 2006; 19:58:06 >

• başlat çalıştıra cmd yaz çıkan pencerede chkdsk yazarsan diski inceler daha kapsamlı bir inceleme yapmak istiyorsan partition magic veya benzeri bir hdd tool programı bulman lazım, onlarla da harddiskini taratabilirsin
  • Sağol ama sanki başka bi program hatırlıyorum adını unuttum.
  • http://www.unistal.com/download_info.php?ddl=10 bedava bad sector onarma/tarama programi
  • dogac ucuz kurtulmussun ben de pc hardiskini elimden düşürmüştüm bozuldu tııkı tıkı die kafa atıodu zavallı disk gecmiş olsun
  • tarama yapmadan veriler varsa hemen cd vs ye yedekle.Çalışmasına aldanma.Sonra pişman olursun.dvd yazıcın varsa daha kolay 10-15 dvd ile hemen bütün verileri yedklersin.sonra da fdisk ve formatla partisyonları yeniden oluştursun.istersen öncesinde hdd tool lerle kontrol edebilirsinpartition manager isimli prodram da işine yarayabilir.partition magis de iyi.kolay gelsin
  • makinanın bence yedegini sonra format at öyle anlarsın yoksa bilgilerinden olabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.