Şimdi Ara

HDD üzerinden format

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende 1 TB ve 320 GB HDD var , 320 GB lik hdd boş , dvd elimde bulunmuyor bu saatte de bulamam , usb de aynı şekilde , format atmak istiyorum fakat dediğim gibi , 320 gb lik hdd ye format dosyalarını atıp açılışta F8de 320liği seçsem boot olur mu , yani format atabilirmiyim 1 TB lik hddye bildiğiniz DVD deki gibi ?

• up
  • Eğer elindeki diski bootble yapabilirsen (Usb den flash diskte olduğu gibi) kurabilirsin. Aksi takdirde boot edemezsin diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gizliozne -- 7 Ağustos 2012; 14:51:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gizliozne

Eğer elindeki diski bootble yapabilirsen (Usb den flash diskte olduğu gibi) kurabilirsin. Aksi takdirde boot edemezsin diye biliyorum.

hocam denedim olmadı çünkü usbye atıp f8den seçiyodum kuruluma geçiyodu fakat bunda öyle olmadı normal sistemimi açtı direkt olarak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

Eğer elindeki diski bootble yapabilirsen (Usb den flash diskte olduğu gibi) kurabilirsin. Aksi takdirde boot edemezsin diye biliyorum.

hocam denedim olmadı çünkü usbye atıp f8den seçiyodum kuruluma geçiyodu fakat bunda öyle olmadı normal sistemimi açtı direkt olarak

Diski bootable yaptığına emin misin. Eğer eminsen, setuptan gir, oradan diski firs boot olarak ayarla.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Matexa

quote:

Diski bootable yaptığına emin misin. Eğer eminsen, setuptan gir, oradan diski firs boot olarak ayarla.

disk dediğiniz hdd den bahsediyoruz
    evet yaptım fakat yine w7 kurulu hddyi açtı

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD'ye format?
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.