arkadaşlar bi hard disk aldım pc ' min hard diskini sattım üstüne 40 ytl 160 lık samsun harddisk aldıım aldığım zaman aldığım kişiye dedimki benim harddisdeki bilgileri buna aktar dedim aktardı eve geldim kasayı takdım pc ye format attım birde ne göriyim 2 tane işletim sistemi çıkıyor pc her başlattığım zaman 2 tane çıkıyor ve bundan sıkıldım artık pc cok kasıyor harddisk çünkü 2 tane işletim sistemi olduğu için
pc açılırken her açıldığı zaman şu lanet olası 2 tane işletim sistemi ile karşılaşıyorum
windows sorun gidermeleri başlangıç seçenekleri için f8 e basın
arada birde 27 saniye sayıyor kendi kendine
Not : lütfen yrdım edin arkadaşlar böyle malca yazıların cıkmasını istemiyorum pc imde benim kurduğum işletim sistemi çıksın ha bide aldığım yer windowsu kurarken acaba yanlışmı kurduda bu böyle 2 tane işletim sistemi felan diyor
Ben de de bi ara aynı sorun olmuştu kasayı tamire götürdügüm kişi C ve D nin isimlerini deiştirmişti C . D olmus D de C olmustu orda deneme için windows kurmayı başlattı sorun olmadı anlaşılınca yarıda kapattık ben evde devam ettim
sora bi baktım 2 tane windos kurmuşuz
sora yende hangisini yeni kurduysam onunla girdim ve dier WİNDOWS dosyasını sildim sora bi reset attim SORUN ORTADAN KALKTI :)
sende Windowsu birinden başlat sora hangisi boştaysa onu sil sorun ortadan kalkar
Kesin cozumdur terar tüm dikleri silip geri kurmak cok uzun surer :D