Bildirim
HDD SES CIKARTIYOR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
bence verilerini yedekleyebiliyorsan yedekle ve garantiye gönder.yoksa buna zamanın kalmayabilir.okuma-yazma kafalarında sorun olabilir. -
quote:
Orjinalden alıntı: auzbek
bence verilerini yedekleyebiliyorsan yedekle ve garantiye gönder.yoksa buna zamanın kalmayabilir.okuma-yazma kafalarında sorun olabilir.
aynen katılıyorum. O ses okuma yazma kafalarından gelmiştir. ve arkadaşın dediği gibi önemli verilerin varsa yedeklemelisin... -
quote:
Orjinalden alıntı: disc
arkadaslar biraz once hdd den ses geldi (tak tak tak ) ve makina kitlendi... :) bunun sebebi nedir acaba? hdd sıfır bu arada.
Bazen şehir elektriğindeki bir hatadan dolayı öyle sesler çıkabiliyor. Benim başıma geldi ve bad sector oluşmuştu. Scandisk'le bozuk yerleri işaretlettim ve hala kullanıyorum. Ama senin HDD yeni olduğundan bir scandisk yap eğer bad oluşmuşsa iade edersin. -
anladım.bugun garantıye gonderıcem hdd yı.daha oncede basıma geldı bu benım ama hdd eskı oldugundan dıye dusunmustum yada anakartta falan problem var sanmıstım. aksam power kablosunu cıakrtıp takınca duzeldı ama bu sekılde gıdeceegını sanmıyorum... samsung hdd lerde sureklı bu sorun cıkıyor herhalde.
tavsıye edecegınız hdd varsa lutfen... -
Seagate. -
evet seage 120 gb barracuda aldim gecen gun.ve bugun malesef o ses gene geldı :). power damı acaba sorun? cunku dıger kablosunu takınca hdd ye duzeldı... ama arada gene yapıyor.. bu hdd de bozulmusmudur sesden dolayı? -
ups kullanmanı tavsiye ederim elektrik şebekesinde topraklamada sorun olabilir -
quote:
Orjinalden alıntı: disc
evet seage 120 gb barracuda aldim gecen gun.ve bugun malesef o ses gene geldı :). power damı acaba sorun? cunku dıger kablosunu takınca hdd ye duzeldı... ama arada gene yapıyor.. bu hdd de bozulmusmudur sesden dolayı?
power kablosunun hdd'ye giren yerindeki metal uç varya o temazsızlık yapıyodur ya onlara bak yada diske başka bir uç tak!
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X