Şimdi Ara

HDD password is frozen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
3.912
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Packard Bell TK 85 laptopda Hiren's Boot Cd veya USB ile mini xp açtığımda partitionlarımı göremiyorum. Dolayısıyla Hiren's Boot CD içindeki Norton Ghost ile imaj alamıyorum. BIOS'a girdiğimde Security altında HDD password is Frozen yazdığını gördüm ve sorunun bundan kaynaklandığını düşünüyorum. Ama çalışan Pardus partitionları görüyor. Bu seçeneği clear'a nasıl getirebilirim? Bazı forumlarda BIOS pilini çıkartmayı deneyenler serviste almış soluğu.. Yardımcı olabilir misiniz?

• buraya yardım edebilecek yokmu ya

bende packard bell mh35 easynote laptop a format atamiyorum dvd-rw ahmak calısmıyor bazen okuyor eksik okudugu icin cokuyor heralde
    laptopu sokup harddiskini benim masa ustu pc harddiskle degistirip oyle format attim sonra gene laptopa taktim mavi ekran verdi buseferde suan usb den format atmayi deniyorum disk secme yerine gelince C yi D yi gostermiyor kısacası harddiski gormuyor bios dan bakincada (phoenixBios) hdd password frozen-hdd password not supported yazını goruyorum benim ana kartımmı problemli acaba ?
  • Neyse ben sorunu başka şekilde çözdüm..

Başlat-Bakım-Yedekleme ve Geri Yükleme ile Sistem Görüntüsü (imaj) alıyorum ve işlemin sonunda Sistem Onarım Diski yapıyorum..

FlashBoot programı ile Sistem Onarım Diski'ni USB Bellek'e atıyorum..

Ayrıca FlashBoot programı ile Windows 7 USB Bellek'ten kurulabiliyor..

www.prime-expert.com
    FlashBoot: Install Windows 7 to New Laptop or New PC
    http://www.prime-expert.com/flashboot/screenshot.php

• ..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vtnsvr -- 8 Nisan 2011; 13:30:04 >
  • aynı sorun bendede var pc acılmıyor bios'a giriyorum HDD PASSWORD FROZEN diğerleri clear ne yaptıysam format atamıyorum. USB boot hepsini denedim
  • HDD PASSWORD FROZEN İLE İLGİLİ BİLGİSİ OLAN YOKMU ... YARDIM EDİN
  • kardeş elektrik kablosnunu çıkar, laptop ise bataryayı da çıkar. ardından anakart üzerindeki bios pilini de çıkar.
    pilin yuvasındaki + ve - ucları birbirine kısadevre yap, yada varsa bios clear jumperı kullan. yoksa da on dakika kadar bekle.

ardından bilgisayarı aç bios sıfırlanmış olacaktır(fsabrika ayarlarına dönmüş olacaktır)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Leptop benimkisi . bios pili anakartın üzerinde yok. clear jumperi bulamadım ne yapacağımı blmıyorum :S
  • Samsung NP300E5C Notebook , yeni aldım leptop windows 8 olarak üretilmiş. Anakartın üzerinde bios pil yok. Bos clear jumper bulamadım. . format atamıyorum HDD PASSWORD FROZEN YAZIYOR , hardiski başka bilgisayarda format attım . leptop'a tekrar takıtım yine olmuyor leptop acılmıor bilgisi olan varmı
  • yardım edıcek yokmu
  • Samsung NP300E5C Notebook , yeni aldım leptop windows 8 olarak üretilmiş. Anakartın üzerinde bios pil yok. Bos clear jumper bulamadım. . format atamıyorum HDD PASSWORD FROZEN YAZIYOR , hardiski başka bilgisayarda format attım . leptop'a tekrar takıtım yine olmuyor leptop acılmıor bilgisi olan varmı
  • HDD marka ve modeli nedir.
    Saygılar
  • Bios hdd password is : Frozen yazan varsa şu yolu izlesinler düzeliyor.
    Önce Sifre kısmına girin
    Ardından supervisor şifresi koyun
    Sonra kaydedip tekrar restart yapın
    Ardından tekrar biosa girin ve şifreyi kaldırın.
    Sonra Save yapıp restart atın ve bilgisayarı tamamen kapatın. Bilgisayarı tekrar açıp biosa girin hepsi clear olacak. Saygılar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu hatanın çözümünü buldunuz mu acaba? Bende de an operating system not found hatası veriyor ve hdd password frozen oluyor. Security boot kısmında herşeyi denedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.