Bildirim
hdd li camaralar hk
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
basit olarak
amatör ihityaç için hızlı ve çabuk işlenebilir
ama amatör üstü için kalite az -
teşekkürler yardımlarınız için sağolun -
bence hic bulaşma hdd li camera henüz cok yeni bi teknoloji kesinlikle eksikleri ve dezavantajları ( basta fiyat) cok olur hele bi kac yıl gecsin bakarız -
Çıkalı bir kaç yıl oldu zaten. Bu forumda araştırma yaparsanız kullanan ve almak isteyenlerin açmış olduğu topicleri görebilirsiniz. Ama kısaca cevap vereyim çözünürlüğü yüksek olan kamerayı almanı tavsiye ederim. JVC düşünüyorsan 77 yi almanı tavsiye ederim. Kullananların yorumlarına göre tek eksisi yazılımın yetersiz oluşuymuş. Gerçi yeni çıkmış olan 505 i incelemedim ama, sen incelemk istersen buradan ulaşabilirsin
-
Arkadaşlar, japonya dan video kamera getirtiyorum. JVC, panasonic, sanyo. İlamlarımı sahibinden.com da fkucuk adıyla görebilirsiniz. Hepsi şu an japonya da en üst modeller. Türkiye piyasasının neredeyse yarı fiyatına satıyorum. Bana fkucuk@hotmail.com adresinden de ulaşabilirsiniz. selamlar.
JVC MG505 3ccd 5 mpiksel 30 gb harddiskli vide kamera 1550 YTL
JVC MC500 3 ccd 5 mpiksel 4 GB microdrive harddisk profesyonel video kamera 1450 YTL
Sanyo HD1a 5 mpiksel high definition video kamera, cep boyutunda + 4 GB sd kart 1300 YTL
panasonic s200 3 ccd 3 mpiksel + 4 gb sdhc kartı 1450 YTL
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X