Arkadaşlar asus P800X Aanakartım var ve 120 gb sata hdd var daha önce elimde bulunan hiç kullanmadıgım 160 gb PATA hdd yi bilgisayara takmak istedim olmadı bilgisayarın görmediği gibi dönmedi bile. Başka bilgisayarda denedim canavar gibi çalışıyor yardımcı olursanız sevinirim. Bilgisayar Kesinlikle görmüyor hatta cd sürücüsünü çıkarıp oradada denedim yine olmadı lütfen yardımcı olursanız sevinirim.
bios ayarlarını kontrol ettinmi
başka bilgisayarda denedim diyorun gerci ama ben yine de sorayım: jumper ayarlarını yaptın mı?
harddisk dönmediyse power kablosuyla ilgili bir sorun olabilir... başka bir kablo dene...
power kablosunda bişey olabilir...
ayrıca hiç kullanmadım diyosun formatlamak gerekir...
Ben BİOS ayarları hakkında bilgi sahibi degilim bir arkadaş baktı bios ayarlarına yapamadı.Bir bilene danışıp seni ararım deyip çıktı gitti birdahada kendisinden haber alınamadı.
hiç haraket yok ise power kablosunu bir dene...
sistem görmüyor demişsin..Biosta mı yoksa windpws tamı görmüyor. bios ta görmüyorsa sorun var demektir. ama windows ta görmüyorsa disk ini biçimlendirme yapmadığındandır...
biosta gözükmüyor ama aynı hdd arkadaşımın bigisayarında çalıştı power kablosunda sorun olabilecegini düşünerek cd ye takılı olan kabloyu kullandım yine dönmedi.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme