arkadaşlar uç dort gun önce w8 yukledim ama donanımın sağlıklı çalışması için biosuda güncellemek gerektiğini öğrendim zaten w8 den sonra driverler uyuşmadı kuramadım baya uğraştım ve bios guncelledim w8 e uyumlu driverleri kurmayı başardım ama w8 hoşuma gitmedi ve tekrar w7 ye döndüm bilgisayarı bu şekilde sorunsuz 2 gün kullandım . bu sabah işten geldim bilgisayarı açtım.hdd görünmüyordu .format atmayı denedim o ekrandada görunmuyor.zaten biosta hdd sadece p1 isminde gözüküyor internette araştımalarıma göre .bios güncellemesinden sonra böyle olabiliyormuş. ama nasıl çözüldüğünü açık bir şekilde bulamdım.hdd den bilgisayarı başlattığımda takılma sesine benzer seslerde geliyor sizce sorun ne olabilir böyle bir sorunla karşılaşan başka kardeşim varmı acaba.Yardımcı olurmusunuz
ve az önce öğrendim arkadaşlar. bizimki akşam bilgisayar açıkken fişini çekmiş ..sanırıım sorun bundan oluşmuş.ne olmuş olabilir nasıl çözebiliriz..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme