Bildirim
HDD den çıtır çıtır sesler !

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Sanırım miladını doldurmuş Seagate veya Western Digital markalı hdd'leri tercih etmenizi öneririm(Bu ara hdd alınır mı tartışılır :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MyCoDeR -- 28 Ocak 2012; 0:39:15 > -
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
arkadaşlar pc yi kullanım esnasında anlık ekran takılması ile birlikte harddiskten bir bipleme ve çıtırdama sesleri geliyor sorun ne kaynaklı olabilir acaba ?
markası NVIDIa STRIPE 465.75G 500 gb
hdd tune de test ederken bile error veriyor
NVIDIa STRIPE sanırım raid kontrolcüsü. Bilgisayarınızda birden fazla disk kullanılarak raid oluşturulmuş. Disklerden en az biri arızalı olabilir. Arızlı diski çıkarıp eğer çalışıyorsa diğer disk veya diskle sisteminizi çalıştırabilirisiniz. Raid bozulursa verilerinizi de kaybedersiniz. Öncelikle verilerinizi yedeklemenizi öneriyorum. -
quote:
Orijinalden alıntı: hoca05
quote:
Orijinalden alıntı: KarpuzAbi
arkadaşlar pc yi kullanım esnasında anlık ekran takılması ile birlikte harddiskten bir bipleme ve çıtırdama sesleri geliyor sorun ne kaynaklı olabilir acaba ?
markası NVIDIa STRIPE 465.75G 500 gb
hdd tune de test ederken bile error veriyor
NVIDIa STRIPE sanırım raid kontrolcüsü. Bilgisayarınızda birden fazla disk kullanılarak raid oluşturulmuş. Disklerden en az biri arızalı olabilir. Arızlı diski çıkarıp eğer çalışıyorsa diğer disk veya diskle sisteminizi çalıştırabilirisiniz. Raid bozulursa verilerinizi de kaybedersiniz. Öncelikle verilerinizi yedeklemenizi öneriyorum.
şuan kasada 2 tane hdd war 1i 500 gb nvidia diğeride eski 120 gb sanırım seagate bu raid tam olarak nedir?ve 120 gb şuan açık değil yani kabloları takılı değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AE727383A -- 28 Ocak 2012; 3:37:16 >
-
şimdi baktım 500 gb olanın markası samsung hd503hı -
Konuya çok fransız olduğunuz belli. O yüzden size tavsiyem en yakın mahalle bilgisayarcısına uğramanız
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X