Şimdi Ara

Hdd değişimi sonra format atılmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eski hdd mi yeni bir bilgisayara(laptop) taktım. Sıfırladım format atıyorum. Format bittikten sonra açılacağı sirada mavi ekranda kişisel bilgisayarınız bir sorunla karşılaştı ve yeniden başlatılması gerekiyor diyor. Sonra 0xc0000001 hatası veriyor. Zaman zaman 0x0000221 hatası veriyor. Ama hic bir turlu Windows başlamıyor defalarca format atmayı denedim tüm hddyi sildim. Ramlerin yerlerini değiştirdim w8 yüklemeyi denedim w10 yüklemeyi denedim hic birinde düzelmiyor bilgisayar açılmıyor. Ben bunu ne yapabilirim? Bilgisayar sony vaio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luluruk -- 23 Kasım 2017; 13:0:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hard disk sentinel ile diskin sağlığına bakın arızalı olabilir. Hiren boot usb dvd si ile açıp disk programları ile bakıp test edin. Diski kasaya 2. disk olarak bağlayıpta yapabilirsiniz.
  • bu tarz durumlarla ben de karşılaştım.canlı xp canlı win7 hirens boot cd vb gibi araçlarla hddyi bi şekilde bölümleyip o bölümler üstüne windows kurmuştum.bence hdd arızalı.vaktin varsa diski low level format tool isimli programla dibine kadar sil.

http://hddguru.com/software/HDD-LLF-Low-Level-Format-Tool/
  • Sorunu çözdüm arkadaşlar ramin biri bozukmuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.