Şimdi Ara

HDD de kaybolan verileri geri yükleme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam şimdiden bu yazdıklarımı okuyan kişilere teşekkür ederim benim problememim işletim sistemine virüs bulaşması 3 parçaya bölünmüş hdd me virüs bulaştı ve 3. parçayı raw formatına çevirdi pc tanımıyordu 3.parçayı pc yi yeniden başlattım işletim sistemi açılmadı. Format atıp yeniden yüklemeye çalıştım o da olmadı peşine hdd min 3 parçasınıda biçimlendirdim gene de işletim sistemini kuramadım. son çare olarak 3 parça olan hdd mi eski konumuna yani tek parça hale getirdim ve o zaman oldu ve işletim sistemini yüklemeden hdd yi 3 parçaya böldüm sistemi kurdum fakat hdd min 3 parçasında bulunan video ve resimlerimi recovery proğramıyla geri getiremedim daha doğrusu bütün hdd yi recovery yaptım hiç birinde eski verilerimden eser yok ne yapmam lazım ne tavsiye edersiniz.

• bilen yokmu arkadaşlar
  • ACTİVE FİLE RECOVERY

iyidir

ama mp3 leri ve video dosyalarını
    geri getirse de arızalı olarak getiriyor

programları ve dökümanları geri getrme şansın var diye düşünüyorum
  • tşk ederim
  • Dostum Merhaba,
    Eğer biri bana verilerime hiç bir şekilde bir daha ulaşılmasını istemiyorum ne yapman gerekir desydi. Sırasıyla senin bu yaptıklarını söylerdim
    Sanırım o verileri kurtarma şansın yok, ancak başarırsan lütfen bizleri bilgilendir.
    İyi çalışmalar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.