selam şimdiden bu yazdıklarımı okuyan kişilere teşekkür ederim benim problememim işletim sistemine virüs bulaşması 3 parçaya bölünmüş hdd me virüs bulaştı ve 3. parçayı raw formatına çevirdi pc tanımıyordu 3.parçayı pc yi yeniden başlattım işletim sistemi açılmadı. Format atıp yeniden yüklemeye çalıştım o da olmadı peşine hdd min 3 parçasınıda biçimlendirdim gene de işletim sistemini kuramadım. son çare olarak 3 parça olan hdd mi eski konumuna yani tek parça hale getirdim ve o zaman oldu ve işletim sistemini yüklemeden hdd yi 3 parçaya böldüm sistemi kurdum fakat hdd min 3 parçasında bulunan video ve resimlerimi recovery proğramıyla geri getiremedim daha doğrusu bütün hdd yi recovery yaptım hiç birinde eski verilerimden eser yok ne yapmam lazım ne tavsiye edersiniz.
bilen yokmu arkadaşlar
ACTİVE FİLE RECOVERY
iyidir
ama mp3 leri ve video dosyalarını geri getirse de arızalı olarak getiriyor
programları ve dökümanları geri getrme şansın var diye düşünüyorum
tşk ederim
Dostum Merhaba, Eğer biri bana verilerime hiç bir şekilde bir daha ulaşılmasını istemiyorum ne yapman gerekir desydi. Sırasıyla senin bu yaptıklarını söylerdim Sanırım o verileri kurtarma şansın yok, ancak başarırsan lütfen bizleri bilgilendir. İyi çalışmalar