Şimdi Ara

HDD Beklemeye alma süresini nasil ayarlariz???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
507
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ssd kullaniyorum ve diger hddmi ortalama 20 dk falan kullanmasam beklemeye geciyor. Ben bu sureyi 2-3 dk ya indirmek istiyorum. Mekanik hdd nin sesinden dolayi ve fazladan harcadigi elektrikten dolayi. Ayrica isinmasi da var tabiki... Win 7 regeditten nlyan arkadas var mi? Ordan yapiliyordur buyuk ihtimal ama bilmiyorum sistemi de cokertmek istemiyorum kurcalayip...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Ssd kullaniyorum ve diger hddmi ortalama 20 dk falan kullanmasam beklemeye geciyor. Ben bu sureyi 2-3 dk ya indirmek istiyorum. Mekanik hdd nin sesinden dolayi ve fazladan harcadigi elektrikten dolayi. Ayrica isinmasi da var tabiki... Win 7 regeditten nlyan arkadas var mi? Ordan yapiliyordur buyuk ihtimal ama bilmiyorum sistemi de cokertmek istemiyorum kurcalayip...

Denetim Masası - Güç Seçenekleri - Sol menüden "Bilgisayarın uyku moduna geçme ayarlarını değiştir" Daha sonra "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" açılan pencereden Sabit Diski seçip istediğiniz DK. ayarlayın.

Ayrıca Sabit Diskler 6-7 W tüketim yaparlar, fazladan elektrik harcamaz yani pek :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Dominic_Toretto_ -- 2 Ocak 2013; 0:30:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

quote:

Orijinalden alıntı: ilker_mania

Ssd kullaniyorum ve diger hddmi ortalama 20 dk falan kullanmasam beklemeye geciyor. Ben bu sureyi 2-3 dk ya indirmek istiyorum. Mekanik hdd nin sesinden dolayi ve fazladan harcadigi elektrikten dolayi. Ayrica isinmasi da var tabiki... Win 7 regeditten nlyan arkadas var mi? Ordan yapiliyordur buyuk ihtimal ama bilmiyorum sistemi de cokertmek istemiyorum kurcalayip...

Denetim Masası - Güç Seçenekleri - Sol menüden "Bilgisayarın uyku moduna geçme ayarlarını değiştir" Daha sonra "Gelişmiş güç ayarlarını değiştir" açılan pencereden Sabit Diski seçip istediğiniz DK. ayarlayın.

Ayrıca Sabit Diskler 6-7 W tüketim yaparlar, fazladan elektrik harcamaz yani pek :)

ya cidden cok elektriginde degilim de susuyor komple kapaniyor ya sessizlikte huzur buluyorum yardimin icin tesekkur ederim denerim birazdan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ses konusunda kısmen haklısınız öyle diskler var ki caar caar diye çalışan.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd mi hdd mi benim icin ?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.