Bildirim
HDD alınca kablosunu veriyorlar dimi ?

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Jumper ile oluyormu bilmem ama jumper HDD'ye takılı olarak gelir.Benım aldıgım hiçbir HDD Sata kablosu çıkmadı.Senin alacağındakinden de çıkacağını sanmıyorum. -
1. soruya cevap vereyim. sata kabloları anakartla beraber gelir bazı firmalar kablo veriyo fakat bazıları vida bile vermiyor
2. soru hakkında bilgi sahibi değilim -
Sata1 anakart Sata2 diski görürfakat Sata1 desteklediği için diskte Sata1
çalışır bir sorun teşkil etmez. -
Peki sağolun arkadaşlar.Birde sata kablosu alıcaz o zaman.
Sata1 hızında çalıştığını her yerde okudum ama gene de sorıyım dedim. -
sata kablosu kasa, anakart veya power larla birlikte gelir.
sata1 e sata2 takman da hiçbir sıkıntı olmaz. -
yok kardeşim hdd alırken yanında oluyo ayrı almana gerek yok -
Hocam jumper filan gerekmiyo sadece sata kablosunu alıyosun takıyosun o kadar.Sata kablosu elektrik kablosu (sata molexi) anakart üreticin verir.Hatta bazen vermezler sen gider kadıköyden veya bilgisayarcıdan alırsın. -
1- kabloyu vermezler..
2- jumper HDD üzerinde olabilir de olmayabilir de şansına kalmış. yoksa da jumper ayarlarlar (bana öyle yaptılar VATAN'da) fakat mutlaka jumperla kullanman lazım. yoksa SATA 1 tanımaz HDD yi...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X