beyler ümraniye mağazasından gidip alacağım ancak internette sapphire olan ümraniyede yok gözüküyor.gidip powercoloru alsam sizce hata yapmış olurmuyum?
Sapphire çift fanlı olması ve stokları bol olduğu için arıza durumunda daha rahat değişir
quote:
Orijinalden alıntı: EMRES754
Sapphire çift fanlı olması ve stokları bol olduğu için arıza durumunda daha rahat değişir
zaten sapphire tabikide daha iyi ancak sapphire alamıyorum ümraniye mağazasında yok gözüküyor, o yüzden powercolor alsam büyük hata yapmış olurmuyum
bilaldem12
kullanıcısına yanıt
Olmaz ama powercolor bozulan arkadaşlar oldu biraz kıllandım açıkçası ben
bilaldem12
kullanıcısına yanıt
Powercolor önermem Forumda da pek önerilmeyen bir marka ve sorun yaşanlar oldu o marka ile Her marka ile sorun yaşanır ama biraz daha fazla sorun yaşandığını duydum sapphire'e göre falan. Yine de son karar senin.
quote:
Orijinalden alıntı: bilaldem12
beyler ümraniye mağazasından gidip alacağım ancak internette sapphire olan ümraniyede yok gözüküyor.gidip powercoloru alsam sizce hata yapmış olurmuyum?
Aynısını ben kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta 17" lcd'ye bağladığımda ne bir dalgalanma ne başka bir sorun, canlı ve net görüntü alıyorum. Ayrıca 1-1.5 saat kadar crysis 3 oynadım, 62 dereceyi geçmedi sıcaklık. Yani gayet iyi bir kart, ben memnunum.