Şimdi Ara

hd7850 powercolor mu sapphiremi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Sapphire çift fanlı olması ve stokları bol olduğu için arıza durumunda daha rahat değişir
  • quote:

Orijinalden alıntı: EMRES754

Sapphire çift fanlı olması ve stokları bol olduğu için arıza durumunda daha rahat değişir

zaten sapphire tabikide daha iyi ancak sapphire alamıyorum ümraniye mağazasında yok gözüküyor, o yüzden powercolor alsam büyük hata yapmış olurmuyum
  • bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    Olmaz ama powercolor bozulan arkadaşlar oldu biraz kıllandım açıkçası ben
  • bilaldem12 kullanıcısına yanıt
    Powercolor önermem Forumda da pek önerilmeyen bir marka ve sorun yaşanlar oldu o marka ile Her marka ile sorun yaşanır ama biraz daha fazla sorun yaşandığını duydum sapphire'e göre falan. Yine de son karar senin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bilaldem12

beyler ümraniye mağazasından gidip alacağım ancak internette sapphire olan ümraniyede yok gözüküyor.gidip powercoloru alsam sizce hata yapmış olurmuyum?

http://www.vatanbilgisayar.com/sapphire-11200-06-20g-hd7850-oc-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=68865

http://www.vatanbilgisayar.com/powercolor-ax7850-1gbd5-dh-hd7850-gddr5-1gb-256bit-amd-radeon-dx111-ekran-karti/productdetails.aspx?I_ID=62146

Aynısını ben kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta 17" lcd'ye bağladığımda ne bir dalgalanma ne başka bir sorun, canlı ve net görüntü alıyorum. Ayrıca 1-1.5 saat kadar crysis 3 oynadım, 62 dereceyi geçmedi sıcaklık. Yani gayet iyi bir kart, ben memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ati Sapphire hd 4890?
    15 yıl önce açıldı
    xfx 6950 ve MSI Afterburner...
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.