Şimdi Ara

HD5850-izmir

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Referans tasarım 1gb HD5850 ekran kartımı satıyorum istediğim rakam kart için 175 tl'dir.
    Garantisi yoktur sorunsuz çalışmaktadır.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi activ -- 21 Nisan 2015; 18:21:33 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• güzel fiyat/performans powerım iyi olsaydı çekmiştim =)
  • takip
  • quote:

Orijinalden alıntı: fermous

güzel fiyat/performans powerım iyi olsaydı çekmiştim =)

95 watt işlemci, 1 hdd, 3 fan, hd5850, normal anakart, 2 adet ram ile 350 watt Sürekli, 400 watt peak güç verebilen ve üzeri güçleri düzgünce verebilen kaliteli bir psu' nuz varsa, çok korkmayın

ama 400watt sürekli ve üzeri tercih sebebi olmalı
  • ironblood19 kullanıcısına yanıt
    q9650 işlemci 95watt oc ile 4ghz yapılmış buda wattı 120le filan taşımıştır. 4 adet ram 2.2.2.2 şeklinde ocz reaper oda oc ile 1200mhz de çalışıyor. 4adet hdd 2 tane 1tb 2 tane 2tb. dwd yi söktüm zaten 2-3 watt kâr ederim belki diye=) herdaim takılı ps3 to pc dönüştürücü ile orjinal ps3 gamepad ve normal klavye mouse dışında extra wireless klavye mouse usb dongle yani kısaca usb portlarda bir hayli dolu fanlar manlar derken besleyici 450watt glacierpower psu. bu durumda kaldırırmı bu sistem bu ekran kartını sence? hııı ne didin ? =)
  • quote:

q9650 işlemci 95watt oc ile 4ghz yapılmış buda wattı 120le filan taşımıştır. 4 adet ram 2.2.2.2 şeklinde ocz reaper oda oc ile 1200mhz de çalışıyor. 4adet hdd 2 tane 1tb 2 tane 2tb. dwd yi söktüm zaten 2-3 watt kâr ederim belki diye=) herdaim takılı ps3 to pc dönüştürücü ile orjinal ps3 gamepad ve normal klavye mouse dışında extra wireless klavye mouse usb dongle yani kısaca usb portlarda bir hayli dolu fanlar manlar derken besleyici 450watt glacierpower psu. bu durumda kaldırırmı bu sistem bu ekran kartını sence? hııı ne didin ? =)

bak Deniz' in yaptığı gibi açar-kaparım, reset atarım seni "hıı ne dedin?" dersin yine

Özelden,
    1- standart işlemci hızında, yük altında (linx veya occt) kaç volt, o.c. ile yük altında kaç volt olduğunu yazarsan

2- 4 hdd var ama Raid mi? yoksa 1 tane sistem, 3 tane depo mu? oyun oynarken veya ekran kartına yük yüklerken hdd ler arası kopyalama yapar mısın?

3- kaç adet, kaç mm, ledli-ledsiz fan var?

4- klavye ve mouse, 4 adet ram ile 2 adet arasında ciddi watt çekimi fark etmez. Dvd-rpm' u sökmen de gereksiz, ancak kullanıldığında güç çeker.

ve

PSU' nun tam modelini yazarsam ayrıntılı cevap veririm

bu model ise, aslanlar gibi çalıştırır
    https://store.donanimhaber.com/97/f9/48/97F9489025E368DE19BDEB807191450B.jpg

işlemci 149 watt çekse, 4 adet ddr2, 4 adet 7200 rpm hdd, 4 adet 120 mm fan ile hd5850, 360 minimum, 410 watt önerilen istiyor, yani kaldırır eğer yukarıdaki PSU ise

• quote:

Orijinalden alıntı: ironblood19

quote:

bak Deniz' in yaptığı gibi açar-kaparım, reset atarım seni "hıı ne dedin?" dersin yine

Özelden,
    1- standart işlemci hızında, yük altında (linx veya occt) kaç volt, o.c. ile yük altında kaç volt olduğunu yazarsan

2- 4 hdd var ama Raid mi? yoksa 1 tane sistem, 3 tane depo mu? oyun oynarken veya ekran kartına yük yüklerken hdd ler arası kopyalama yapar mısın?

3- kaç adet, kaç mm, ledli-ledsiz fan var?

4- klavye ve mouse, 4 adet ram ile 2 adet arasında ciddi watt çekimi fark etmez. Dvd-rpm' u sökmen de gereksiz, ancak kullanıldığında güç çeker.

ve

PSU' nun tam modelini yazarsam ayrıntılı cevap veririm

bu model ise, aslanlar gibi çalıştırır
    https://store.donanimhaber.com/97/f9/48/97F9489025E368DE19BDEB807191450B.jpg

işlemci 149 watt çekse, 4 adet ddr2, 4 adet 7200 rpm hdd, 4 adet 120 mm fan ile hd5850, 360 minimum, 410 watt önerilen istiyor, yani kaldırır eğer yukarıdaki PSU ise

1 - genelde yük altındadır makinem film izlerim ama aşırı fazla codec kullanırım madvr lav ffdshow ve en önemlisi svp+reclock yani bir film izlerken işlemci load %95 in altına pek inmez benim. ha bir film için değermi? gerçekten değiyor=) voltaj 1.36 4ghz de speedstep kapalı.

2- hdd ler raid değil ama hdd nin birisi chrome temp depoluyor sürekli cazır cuzur ötekisi torrent ve direct download depoluyor ötekisi de müzik film filan izletiyor e sonucusuda windows tabi=) hdd ler start / stop count oluşmasın ve optik okuyucu park mekanizmasına çok fazla giriş çıkış yapmasın diye hdd lerin kullanılmadığında otomatik olarak kapatılmasınıda deaktif ettim yani dönüyor içindeki diskler sürekli. hdd ler arasında da kopyalama yapıyorum çok düzenli olmayı severim indirilen bir şeyi direk olarak izlenecek yerine atarım filan öyle takıntılarım var. dwd yide söktüm çünkü arada kontrol ediyor ne var ne yok gibisinden açılışta filan birşey olmadığını anlaması için bile güc kullanıyor 1-2 watt da olsa kullanmadığım dwd yi neden bağlı tutayım=)

3- fanlarıda söktüm aslında güc probleminden ötürü 1 tane 90 lık exost duruyor öyle ama cpu daki zalman cnps 9900 max baya kodaman stok fanlara nazaran.

4- 2x2 + 2x2 = 8gb ocz reaper 1066mhz var şu an 1220mhz gibi bir rakamda çalışıyor 2.2 voltta. cl6 olarak. tabi bu işlemcler anakartta kuzeyköprüsüne ve fsp ye voltaj vermeyide gerektirdi onlarda extra 0.3 er volt fazladan çalışıyor.

5- power supply o linktekidir fakat çook uzun süre kullanıldı dolayısıyla kondansatörleri baya bir yıprandı ve transistörlerden yük altında çok ince 10-16 khz düzeyde ince tiz bir ses gelmiyor da değil=)

6- birde görüldüğü üzere aldığım ekran kartı kartıda "benim olacak binecem üzerine vuracam kırbacı vuracam kırbacı" yani ekran kartıda oc li çalışacak

7-usb lerin hepsi dolu yetmedi external usb multipler bağladım hatta telefonu bile sarja takmaktansa usb çoklayıcıya takıp sarj etmek kolayıma geliyor.

8-ha birde ekran kartının 2 portunu da kullanıyorum dvidan monitör bağlı hdmi dan da 106 ekran lg led tv ikiside çalışır vaziyette her daim.

not : kendimi deşifre ettim belediye gelecek ve bilgisayarımı elimden alacak diye çok korkuyorum parçalara işgence çektirdiğim için.

not2 : anlamışsındır şimdi neden bu kadar power consumption saplantılı olduğumu=)

• birde ikimizde başkalarının ilanlarına alakasız muhabbetler başlatma huyumuzdan vazgeçmeliyiz diye düşünüyorum. hı ne didin ? =) çok yapmaya başladık bunu ^^
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.